2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به بیمه تکمیلیتون داره که تا سقف چه مبلغی رو اون میده  باقیمانده اش رو شما باید بدید&nbs ...

دیروز ی سونو. دادم ۹۹تومن میشد هزینه اش با دفتر چه ما ۳۰تومن دادیم 🙄

من عملم ۸ تومن شد ۵ تومنش رو بیمه داد البته ۲ تومن ازون ۸ تومن به خاطر اتاق خصوصی بود که بیمه اونو نمیداد کلا

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

من شهرستانم بیمه ای نوین البته من اتاق خصوصی هم گرفتم وگرنه کمتر میشد اصلانم ربطی نداره اختیاری باشه یا دکتر بگه پولتو میده

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
عه؟

من دو سال پیش سزارین کردم بیمارستان خصوصی هزینه حدود 5 تومن شد، مامور بیمه روز بعد زایمان میاد و شرایط چک میکنه من یه نامه از چشم پزشک داشتم و مسیول بیمه اداره همسرم خودش تایید کرد برامون، یه سری چیزها مثل پمپ درد و اتاق وی ای پی جز قرادادشون نبود حدود یک تومن پول دادم. راستی الان بیمه تکمیلی دارین یا خیر؟ چون مثلا بیمه تکمیلی همسرم که فک کنم سینا بود این شکلی بود که باید شیش ماه قبل حاملگی بیمه تکمیلی داشته باشین

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
دیروز ی سونو. دادم ۹۹تومن میشد هزینه اش با دفتر چه ما ۳۰تومن دادیم 🙄

اصلا نمیشه اینجوری گفت 

باید از بیمه گذار بپرسید سقف تعهدشون برای زایمان سزارین چقدر هست 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞