اگ شوهرتون خیانت کار باشه ب خاطر مادر خاهرش ب حال مرگ کتکتون میزده با چند تا زن شوهر دار دوست بوده ب خاطر پیش اونا بودن تنهاتون میذاشتع یک سالم هست ازدواج کردم .مشروب میخوره سیگار میکشم .آزمایش اسپرم داده خیلی ضعیف بوده با همچین آدمی چقدر صبرمیکردین
یعنی جوونیتو داری تباه میکنی اگه با این مرد بمونی .دست بزن.سیگار و مشروب.وااای از همه بدتر خیانتکار اونم با چه وقاحتی .اونم 1 سال بعد ازدواج که دوران خوش خوشانه.خدا بهت رحم کنه بعدها رو.خونه پدر لااقل فقط زخم زبونه اگه هم باشه اونم یه مدته لااقل کتک و چیزای عذاب اور دیگه نیست .بعدشم خونه پدر که بری امید داری بعدها با یه ادم خوب ازدواج میکنی (چون همیشه که خونه بابات نمیمونی)درس بخون.سر کار برو خودتو بکش بالا .الان با این بمونی تا اخر عمر بدبختی بدبخت وای حالا بچه بیاد که دیگه هیچی دست و پات بسته میشه
یعنی جوونیتو داری تباه میکنی اگه با این مرد بمونی .دست بزن.سیگار و مشروب.وااای از همه بدتر خیانتکار ...
۲۰روز از عروسیم گذشته بود ی شب آرایش کرده بودم شام مورد علاقشو پخته بودم ..منتظرش بودم بیاد بالا .گفت مامانم زنگ زده بریم خونشون رفتم تو ماشین یکم اخم کردم از تو ماشین با لگد زد تو سرم تا خونه