2777
2789
عنوان

خانما بیاین ی لحظه

174 بازدید | 22 پست

اگ شوهرتون خیانت کار باشه ب خاطر مادر خاهرش ب حال مرگ کتکتون می‌زده با چند تا زن شوهر دار دوست بوده ب خاطر پیش اونا بودن تنهاتون میذاشتع یک سالم هست ازدواج کردم .مشروب میخوره سیگار میکشم .آزمایش اسپرم داده خیلی ضعیف بوده با همچین آدمی چقدر صبرمیکردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با آدمی که با زن مردم رابطه داره  یه لحظه هم صبر نمیکردم

خوب وضع خونه بابام زیاد خوب نیست می‌دونم اگه رفتم عذابم بیشتره ۲۰سالمم هست میدونم اگه رفتم طلاق نمیزارن تنها زندگی کنم وضعیتم از این بدتر میشه

خوب وضع خونه بابام زیاد خوب نیست می‌دونم اگه رفتم عذابم بیشتره ۲۰سالمم هست میدونم اگه رفتم طلاق نمیز ...

زندگی با پدر و مادر و سرکوفت فامیل بهتر از زندگی با همچین ادمیه 

حداقل اگه تو خونه بابات اذیت شدی میدونی به ناحقه ولی هر لحظه که تو این زندگی پیر میشی و آسیب میبینی  تقصیر کیه ؟ چرا جدا نمیشی ؟   مثلا امید داری به چی؟ چی خونه بابات از اینجا بدتره ؟ 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
زندگی با پدر و مادر و سرکوفت فامیل بهتر از زندگی با همچین ادمیه  حداقل اگه تو خونه بابات اذیت ...

چون مهریه نداره بده ..ی ماه رفتم قهر داداشم بهم هرزه های زشت گفت و انقد کتکم زذ 

الان خودت چون داری این فگر میکنی که خونه پدر و مادرت جایی نداری و حتما شوهرت هم از این وصعیت خبر دارا و میگه هر کار بکنم زنم میمونه تو کتک میخوری خیانت دیدی و همچین مردی هیچوقت درست نمیشه بازم ترجیح دادی بمونی و با این اوصاع باز تو فکر بچه هستی واقعا کارت خیلی اشتباهه حداقل به بچه فکر نکن چرا فکر میکنین باید بچه دار بشین وقتی صلاحیت داشتنش ندارین چرا یه بچه رو قربانی کنین اول باید زندگیتون بسازین پس بشین عاقلانه فکر کن خونه پدر و مادر اگه سختی بکشی بهتره که رفتارای اون تحمل کنی

الان خودت چون داری این فگر میکنی که خونه پدر و مادرت جایی نداری و حتما شوهرت هم از این وصعیت خبر دار ...

ن قصد بارداری ندارم ولی ازمایشارو رفتم شوهرمم رفت ک گفت پوچه اسپرمش

هیچی تو بگو یک ثانیه مگه ادم چند سال تو این دنیا میخواد زندگی کنه که خودشو واسه یه بی مصرف تباه کنه تف به هرچی مرد خائنه

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗