2777
2789
عنوان

تحربیاتتون از جلسه ی کنکور 😊😊 بگید لطفا تا کمکی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین دم اخری پری شدم نمیتونم اصلا بشینم درس بخونم😭😭😭😭😭😭

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

من فقط از کنکورم اون بسکوییت پنجره ای ها یادمه، و یه مستخدم که یه پارچ مگسی کثیف دستش بود بین صندلی ها میچرخید هرکس آب میخاست بهش میداد😂😂🤣

فقط و فقط استرس نداشته باش که به خودت لطمه میزنی. هرچی هم بلد نیستی سفید بزار الکی پر نکن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ما جنوب هستیم و طبیعتا بخاطر گرما اسپیلت روشن بود..من سرمایی ام و دقیقا روبروی بادش بودم..

تو حالت عادی بخاطر استرس یخ کرده بودم و اسپیلت بدترم میکرد..به معنای واقعی لرز کرده بودم..

دختر بغل دستیم نمیدونست تایم دفترچه عمومی محدود و می گیرن ازش و وقتی ازش خواستن بگیرن شوک بود و میگفت توروخدا من نمیدونستم دفترچه رو ازم میگیرین و همه جوابا رو تو دفترچه علامت زدم و کلی گریه کرد تا اخر جلسه که رو مخم بود.

پریود بودم و سر دفترچه تخصصیا هم خون دماغ شدم..اصا وضعی بودا..اه

من سال دوممه 

یه چیزی بهت بگم 

تایپک تو حذف کن اینجوری تمام اتفاقات بدو جذب میکنی

رمز موفقیت بی خیالیه 

دوست من ک کلی استرس داشت و می‌ترسید اتفاقی بیوفته صندلیش دستش لق بود 

و من ک عین خیالم نبود افتادم تو کتابخونه و یه میز بزرگ و یه صندلی نرم و راحت گیرم اومد 

ریلکس باش 

بازم میگم رمز موفقیت نداشتن استرسه