2777
2789
عنوان

آقایون

252 بازدید | 27 پست

میشه برادرانه راهنماییم کنید؟! 

من یکسال با یکی دوست بودم، قبل از من هم با خیلیا بوده اما حس کردم پسر ساده ایه و راست میگه ک اونا بازیچه اش کردن برا همین تموم می‌کرده، یا خودش گفت برای تلافی همزمان هم باهاشون بوده و میپیچوندشون

ولی می‌گفت دیگه خسته شده ازین رابطه های آبکی و دنبال یه عشق پایداره، خیلی خوب بود باهام خیلی دم از عشق میزد و می‌گفت کاش خدا زودتر تورو سر راهم قرار میداد تا گرفتار اونا نشم

اما از همون ماهای اول فهمیدم پیام داده ب دوست دختر سابقش، ازش قول موندن تا ابد گرفته بود و گفته بود باید هر وقت دلم تنگ شد خواستم ببینمت یا صداتو بشنوم باشی

من دیوونه شدم ... این اولین شکستم بود، اما کلی توجیحم کرد ک چون نخواسته اونا ازش کینه داشته باشند و می‌خواسته مطمئن بشه ک حلالش کردن اینطوری گفته

تو این یکسال این قضیه با بقیه دوست دخترای سابق هم تکرار شد، بعضی دخترا خودشون پیام میدادم و اونم با روی باز استقبال میکرد، هیچ حرفی هم از وجود من نمی‌زد بلکه دم از عشق آتشینی ک باهاشون داشته میزد

من هربار تا مرز جنون میرفتم گریه میکردم زجه میزدم میخواستم کات کنم اما قانعم میکرد قول میداد تکرار نکنه می‌گفت فکر نمیکردم اینقدر ناراحت بشی! منم میگفتم حالا ک دیدی چقدر برام مهمه نکن

سری آخری دیشب بود ( واتشو رو لب تابم دارم) دیدم ب دوست دختر سابقش پیام داده خوشگل بودی خوشگل تر شدی ( انگار قبلش تلفنی حرف زده بودن بعد اومدن وات) بعد هم قرار گذاشتن بره محل کار دختره ک تو پاساژ کار می‌کنه برسونتش خونه و رفت

من اون موقع اصلا ب روش نیاوردم گفتم کجایی گفت با دوستم بیرون بودم الان خونم، دوباره اس ام اس برداشت اومد ( اونقدر رابطمون عمیق بود ک اس ام اس بانکش رو گوشی کنه) دوباره پرسیده عزیزم بیرونی؟! گفت آره با داداشم و مهمونمون بیرونم گفت شما ک مهمون نداشتین گفت حالا بعد میگم

هر چقدر بهش گفتم حالم بده زنگ بزن انگار نه انگار

زنگامو جواب نمی‌داد پیام هم فقط همینقدر داد، ولی تو وات می‌دیدم ک ب دختره پیام میده کجایی تعطیل نشدی؟! اونم می‌گفت چند دقیقه دیگ

آخرش پیام دادم بهش گفتم به فلانی(اسم دختره) سلام برسون خداحافظ

به دختره هم تو وات پیام دادم گفتم به فلانی بگو خیلی پستی 

گفت اشتباه گرفتی خواهر من همچین کسی نمیشناسم، گفتم لازم نیست نگران باشی من کاریت ندارم میدونم الان جلو فلان پاساژ قرار گذاشتی باهاش

بعد گفت بخدا من کاریش ندارم اصلا هیچی بین ما نیست فقط منو رسوند رابطتون ب خاطر من خراب نکنید من خودم شوهر دارم!!

گفتم بیخیال دیگ تموم شد من نیستم

خودش تو وات بهم پیام داد عکس دداداششو فرستاد ک ببین من خونم دروغ نگفتم، ولی اسکرین‌ چت دختره با خودمو ک فرستادم هیچی نتونست بگه گفت بخدا مقصر دوستمه فردا برات توضیح میدم الان مهمون داریم! یعنی همینقدر براش مهم نبودم ک دیشب برای موندنم تلاش کنه، منم گفتم لیاقت حسمو و عشقمو نداشتی؛ بلاکش کردم از همه جا

بعدش هم دختره ک خونه رسیده بود انگار، تو وات بهش پیام داده بود که دیگه به من پیام نده لطفاً امشبم اشتباه کردم اومدم بین تو و عشقت فاصله انداختم، اونم گفته بود نباید بهش میگفتی! (نمیدونه من واتساپشو دارم فک کرده از زیر زبون دختره کشیدم)

صبح از تو واتش دیدم ک مثل هر روز بهم گفته صبح بخیر عزیزم ( انگار ک هیچی نشده) اما بلاکه

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫

تو این یکسال ادعا میکرد شدیداً عاشقمه، خیلی رفتارای آدمای عاشق هم داشت اما ...

حالا من موندم و دلم ... شما بگین این آدم منو دوست نداشته یعنی؟! چطور ممکنه آخه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرانه بهت میگم پسره هرزه هست و نمیتونه خودش رو تغییر بده ، هرچی عشقت اتشین بوده اما سختیش یک ماه هست ، تمامش کن براش مثل دستمال کاغذی نباش

عجب پسر بی صفتی هست

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

سلام

من خواهرانه بهت میگم

مهم نیست چقدر طول می‌کشه تا فراموشش کنی

یا چند شب به فکر حرفاش می‌خوابی

و گریه می‌کنی

ولی فراموشش کن

مثل یه کاغذ به درد نخور مچاله ش کن بندازش دور از زندگیت

همزمان میتونن چند نفرو بالانس کنن دیگه چه توقعی داری  خیلی وقتتو حروم کردی  همون مورد او ...

می‌گفت من اگه بخوام میتونم همزمان ده نفرو داشته باشم هیچکدوم هم از وجود اون یکی با خبر نشن، پس اگه این کارو باهات نمیکنم بدون دوست دارم! بهم اعتماد کن

تو این یکسال ادعا میکرد شدیداً عاشقمه، خیلی رفتارای آدمای عاشق هم داشت اما ... حالا من موندم و دلم ...

بخدا ذره ای دوستت نداشته ، براش مثل بقیه دخترا بودی

کجای این رابطه مثل دوست داشتنه

خواهرانه بهت میگم پسره هرزه هست و نمیتونه خودش رو تغییر بده ، هرچی عشقت اتشین بوده اما سختیش یک ماه ...

نتونستم تغییرش بدم ... خیلی دلم شکسته 

می‌گفت من اگه بخوام میتونم همزمان ده نفرو داشته باشم هیچکدوم هم از وجود اون یکی با خبر نشن، پس اگه ا ...

این کارو باهات نمیکنه؟؟؟

دیگه چجوری باید انحام بده؟

فقط قد ی نخود واسه خودت ارزش قائل شو همین 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بخدا ذره ای دوستت نداشته ، براش مثل بقیه دخترا بودی کجای این رابطه مثل دوست داشتنه

نمیدونم، من خیلی دوسش داشتم خیلی ... الآنم دارم ولی دیگ نمی‌خوام باهاش باشم

این کارو باهات نمیکنه؟؟؟ دیگه چجوری باید انحام بده؟

همیشه همینو بهش میگفتم، یبار دیگه هم دیدم پیامشو ب همین دختره ک حالشو پرسیده بود دختره گفته بود تو برو حال دوست دخترتو بپرس کاریت ب ما نباشه

بعد ولی باهاش چت کرده بود دختره میخواست بره بانک این گفته بود بیام دنبالت ببرمت دختره گفته بود ممنون بابام و خواهرم هستن