2777
2789
ممنونم فقط برام‌دعا کنید خسته شدم

الهی بگردم برات

تاریکترین لحظات شب نزدیکترین زمان ب فجره عزیزم.... بدون از اونجا ک خیلی دیگه خسته و ناامید شدی همونجا فرج و گشایش شروع میشه...

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرم آباد

خوب عزیزم به کرمانشاه نزدیکی به همدانم همینطور کرمانشاه یه دکتر داره به اسم چوب ساز یعنی معجزه میکنه دختر خاله ی خودم ۱۲ سال بچه نیاورد رفت پیش اون باردار شد همدانم یه دکتر داره به اسم مرضیه فریمانی اونم عالیه تازه طبع بچهای طرف خرم آباد اینطور اکثرآ دیر باردار میشن نترس نمیدونم چرا اینطوری ناباروری تو شهر شما خیلی زیاده خیلی رو میشناسم همشهریتن خیلی دیر باردار شدن انشالله توام باردار میشی  

خوب عزیزم به کرمانشاه نزدیکی به همدانم همینطور کرمانشاه یه دکتر داره به اسم چوب ساز یعنی معجزه میکنه ...

ممنونم شوهرم مشکل داره 

من یه ساله اومدم

اصالاتا کرجیم

ما تهران دکتر میریم خودم مشکلی ندارم

سلام دوست خوبم... 

اصلا ناامید نشیا... وقتی شرایط تنگ تر و سخت تر میشه یعنی فرج نزدیکه. حتما حتما حتما به زودی در به روی شما هم باز میشه. فقط یه وقت به خدا نگی چرا ها. خودتم با کسی مقایسه نکن. 

درسته مدتی گذشته از ازدواجت... اما به کسی نگو. همسایه ما میگفت چند ساله ازدواج کردی برو دکتر.... کثافت ها فکر میکنند مردم از شب اول به فکر فلانن... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
ممنونم شوهرم مشکل داره  من یه ساله اومدم اصالاتا کرجیم

خوب عزیزم اگه شوهرت مشکل داره برو رویان نزدیکی به اونجا البته اگه میتونی هزینه کنی چون فک کنم الان هزینش ۲۰تومنی بشه چون پارسال ۱۴ بود یکی از همشهریای شما دوست خانوادگی ماس اونم شوهرش ناباروربود بعد از ده سال دکتر رفتن بلاخره تصمیم گرفتن دست به دامن امام رضا بشن خانومش میگفت  یه شب تا صب باشوهرم  پشت پنجره فولاد دخیل بستیم همون فک کنم مشهد بودن حامله شده بود الانم یه پسر دو ساله داره توکلت به خدا باشه 

ان شا الله خدا بحق شش ماهه حسین ع که محرمش هم نزدیک دامن همه منتظرا سبز بشه و همچنین شما دوست عزیز بحق لب خشکیده حضرت علی اصغر ع خدا ب زودی دامنت رو سبز کنه

اینا رو دارم با اشک برات مینـیسم

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
ممنونم ازتون بچه ها چشمام خیسه اشکه نمیتونم ج بدم

عزیزم... 

قربون اشکات. اصلا گریه نکن. من اصلا بی بی چک نمیزدم یعنی کارم به بی بی چک نمی رسید. پریود میشدم تا چند ساعت ساکت به یه جا خیره میشدم... بعدش گریه هام شروع میشد، به جاش شوهرم زانوهاشو بغل میکرد گریه میکرد... اخه منم شوهرم ازمایشش نرمال نبود... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
عزیزم...  قربون اشکات. اصلا گریه نکن. من اصلا بی بی چک نمیزدم یعنی کارم به بی بی چک نمی رسید. ...

منم کارم به بیبی چک نمیرسه یعنی بیبی چک دستم میگیرم از استرس پریود میشم😂😂

مامان دوتا دخمل ناز 😍

من جز بی بی ی عالمه از منفیم دارم همشونو نگه داشتم.

حالتو میفهمم

کربلا رفتن حاجتمو داد

ان شاءالله این محرمم حاجتتو بده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.