2777
2789
عنوان

همه تازه عروسا اینجوری ان یعنی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 22 پست
منم دلتنگ میشدم اولا ماهی یه بار میرفتم خونه بابام دو هفته میموندم و میومدم همه میگفتن خیلی لاغر شدی ...

خداروشکر گلم 🌸

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
اینو دقیقا بعد از ازدواجم برادر شوهرم بهم گفت وقتی میدید چقد ذوق دارم برا خونه بابام  اونموقع ...

اره واقعا خونه خود ادم یک چیز دیگست 

ولی دلتنگی اذیت میکنه

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم از یک طرفم فکر میکنم بخاطر کنسل شدن مراسمم هست  میدونی یکم بی حوصلم شهریور دوتا امتحان ...

آره با این وضعیتی که هست همه یه جورایی افسرده شدن

خیلی خودتو با این فکرا اذیت نکن

کارایی که دوست داری انجام بدی کم کم حوصله ت میاد سرجاش میتونی درستم بخونی

آره با این وضعیتی که هست همه یه جورایی افسرده شدن خیلی خودتو با این فکرا اذیت نکن کارایی که دوست د ...

حتما گلم 

ممنون

فدات شم توام یه کم زمان بگذره کم کم عادت میکنی عزیزدلم .. همه ما این مرحله رو گذروندیم ❤❤❤

ایشالا عزیزم🌸💕

من اون موقع خونه بابام راحت بودم خونه خودم ن  البته با مادرشوهر تو یه خونه بودم😐😐😐

مطمعنا دلیلش همین بوده 

الان جدا شدین؟