2789
عنوان

قاطی پاتی😉😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 144 پست
متاسفانه  فکر کنم دیر رسیدم🙄😑

وای آره 🤕🤕🤕🤕خیلی باحال بود. دیشب نبودی نگرانت شدم 😘😘😘💛💛💛💛

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@ماه_صنم_الدوله ریپ نشدی عزیزم

خوب کردی هروقت خوابت میاد بخواب عزیزم که اذیت نشی. من دیشب سه وربع خو ابیدم حس میکردم چشمام داره آتیش میگیره، 😔😔😔😔

خواهش میکنم گلم من همیشه به یادتم 😁😁😁🤓🤓😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
@شکلاااااات     @جیگر69     @marzi24     @مامان_بزرگ1   ...

گوشیمو عوض کردم این جدیده رم قبلیمو بالا نمیاره عکس ندارم ی دوتا دونه اونروز از هنرنمایی خودم  گرفتم اونو میزارم تا بعد 🙏

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
@ماه_صنم_الدوله   ریپ نشدی عزیزم خوب کردی هروقت خوابت میاد بخواب عزیزم که اذیت نشی. من دیشب ...

قربونت... عزیزم سعی کن زود بخوابی.. خیلی بده.. من هم خیلی زود خوابم نمی‌بره اما گاهی مجبور میکنم خودمو ک بخوابم وگرنه داغون میشم... 💕

عزیزمی 😘💕💕

قربونت... عزیزم سعی کن زود بخوابی.. خیلی بده.. من هم خیلی زود خوابم نمی‌بره اما گاهی مجبور میکنم خود ...

خدانکنه  عزیزم. آره تلاش می‌کنم بخوابم. آخه صبحاهم خواب ندارم بدبختی 😐😐😐😐

آفرین خوب کاری میکنی 😁😁😁😍😍😍😍

توام عشق منی 💕💕💕💕🌷🌷❤️❤️

خدانکنه  عزیزم. آره تلاش می‌کنم بخوابم. آخه صبحاهم خواب ندارم بدبختی 😐😐😐😐 آفرین خوب کاری م ...

گاهی مث منی پس.. 🙄🙄.. چاره ای هم نداریم... ان شاء الله درست میشیم😁🤪.. 

عزیزمییییییییییی چشم قشنگ😍♥️💋

گاهی مث منی پس.. 🙄🙄.. چاره ای هم نداریم... ان شاء الله درست میشیم😁🤪..  عزیزمییییییییییی ...

قربونت. بیا یه جا تگت کنم تا نترکیده بخند ❤️❤️❤️😂😂