2777
2789

کنکورمو دادم تموم شده ،میرم کلاسای تاتر ،موسیقی تو شهر خودمونم نیستم 🙍

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی ک بچم ب دنیا اومد بهترین روز بود❤💖

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

حالم ک خوب باشه بلندمیشم اول ازهمه اهنگای سندیو میزارم و باهاشم میخونم و خیال میکنم توعروسیم هی قیافه میگیرم بعد زنگ میزنم ب یوی دوتا ازدوستام حرف میزنم بعد غذای مورد علاقم و فیلمای خوب بعد بیرون 

کار خاص دیگه ای ب ذهنم نمیاد

شوهرم استخدام رسمی شده و خیالم از شغلش راحته و من کنار شومینه نشستم و قهوه میخورم در حالی که پسرمم داره نقاشی میکشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
امروز که من جواب ازمایشم گرفتم گفتن سرطان نداری .....خیلی خوشحالم 

وااااای خداروشکرررر😊

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
شوهرم استخدام رسمی شده و خیالم از شغلش راحته و من کنار شومینه نشستم و قهوه میخورم در حالی که پسرمم د ...

برات صلوات فرستادم

تو خونه خودمون سالم و شاد کنار شوهر و بچم داریم چایی میخوریم.خواهرمم ازدواج کرده و با پسرش زندگی شاد و ارومی دارن و خیالم راحته کاش بیاد اون روز

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞