2777
2789
عنوان

کسایی که به لپ تاپ وارد هستن بیان

160 بازدید | 14 پست

میخوام لپ تاپ بخرم پول زیاد هم ندارم
ارزونترین لپ تاپ ایسوس ۷ تومنه 

موندم ایسوس بخرم یا لنوو که اونم از ۶/۵ شروع میشه قیمتهاش

اهل بازی نیستم بیشتر وبگردی میکنم و اینکه به زودی کال سنتر یه بخشی از شرکتی میشم که قبلا توش کار میکردم و نیاز به PC دارم 

خودم ایسوس و ترجیح میدم

تو این رنج قیمت ایسوس بهتره یا لنوو؟

دست دو دیگه؟

ن لنوو دست اول هست این قیمت

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لنو دارم سال ۹۲ خریدم با اینکه زیاد مراقبشم نبودم و بابامم هرجا میرسید میبردش هیچیش نشده از نظر جون سختی

ایسوس خیلی بهتره منم میخام ایسوس بخرم ولی خیلی گوگولیه باید مراقبش باشی

فقط طلاق

ن لنوو دست اول هست این قیمت

کارایی ندارند.یه لپ‌تاپ معمولی بالای ده تومنه.ابنا خیلی ضعیفن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من لنو دارم سال ۹۲ خریدم با اینکه زیاد مراقبشم نبودم و بابامم هرجا میرسید میبردش هیچیش نشده از نظر ج ...

سال ۹۳ یا ۹۲ برای پسر خواهرشوهرم همکارم ( خیلی وارد بود به لپ. تاپ ) لنوو خرید همش دارن باهاش بازی میکنن
من خودم ایسوس خیلی دوست دارم