دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 عنوان یه سوال بیاین 45 بازدید | 3 پست خانما شده پریود بشید بعد اخراش یه روز نشید بعد بازم لکه داشته باشید؟!طبیعیه؟ 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍 1399/05/25 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 اوهوم ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 منم یه سوال بپرسم جواب میدین🚫 بگو عزیزم اگه بتونیم 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 پری من همیشه منظم بوده ۵ماه اقدام بودم.باردار نشدم امروز رفتم دکتر گفت پلی کیستیک هستی ولی چون پری ... اره عزیزم حتما سعی کن وزنتو کم کنی ورزش منظم داشته باش به احتنال زیاد که جواب میگیری اگرم نشد بازم برو پیش دکترت ولی ورزش و وزن کم کردن خیلی موثره 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍