2777
2789
عنوان

این خوندم واقعا لرزیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مسلمانی این هم آیه ی قرآن   امیدوارم بدون تعصب کمی فکر کنی

اصلا یه لحظه قرآن ول کن 

قرآن تفسیرش کار من و تو  نیس 

بیا با عقلمون فکر کنیم 

شما از خون و م ن ی بوجود اومدی 

قرآن هزار تا کنایه و تفسیر داره 

اگه مسلمانی این هم آیه ی قرآن   امیدوارم بدون تعصب کمی فکر کنی

عزیزم؛ منظور از نجاست که انسان ازش بوجود اومده..آب منی هست...حالا اینکه میگن انسان از خاک به وجود اومده؛ منظور اینه که تمام موادمغذی خاک؛ از طریق گیاهان و بعدم حیوانات(غذاهای گوشتی و گیاهی) وارد بدن انسان میشه...بعد توی آب منی؛ همه ی این مواد مغذی وجود داره

اصلا یه لحظه قرآن ول کن  قرآن تفسیرش کار من و تو  نیس  بیا با عقلمون فکر کنیم  ...

الان اینجا بحث آفرینشه 

کلام امام علی رو میگی بعد با قرآن کاری نداری؟ همه چیز دیدنی نیست شما سیاره های دیگه رو نمیبینی دلیل نمیشه وجود داشته نباشن   این آیه تفسیر خاصی نداره وقتی همه چیز روشنه تو بدن فقط خون میبینی دلیل نمیشه آیه ی قرآن رو ببری زیر سوال 

الان اینجا بحث آفرینشه  کلام امام علی رو میگی بعد با قرآن کاری نداری؟ همه چیز دیدنی نیست شما س ...

قرآن اگه به همین راحتی قابل درک بود جلد جلد تفسیر نمیکردن 

اتفاقا اصلا بحث آفرینش نیست فقط در حد یه تلنگره که بفهمیم چقدر حقیر هستیم 

اون چیزی هم که شما گفتی ما از ملایک برتریم قبول اما نه در این دنیا بلکه در سرای آخرت 

عزیزم؛ منظور از نجاست که انسان ازش بوجود اومده..آب منی هست...حالا اینکه میگن انسان از خاک به وجود او ...

مشکل من اینه میگه انسان نجسه اما تا حالا اصلا تو قرآن بهش اشاره نشده  قرآن حتی در مورد جنین ، میوه ها و هزارتا چیز دیگه گفته اگه درمورد این موضوع حرفی نزده پس کلا این حرف از پایه غلطه 

الان اینجا بحث آفرینشه  کلام امام علی رو میگی بعد با قرآن کاری نداری؟ همه چیز دیدنی نیست شما س ...

تازه ما انسان ها در بعد روحانی هستیم در حقیقت نه در بعد جسمانی زیرا جسمیت بسیار ضعیف و حقیره 

مشکل من اینه میگه انسان نجسه اما تا حالا اصلا تو قرآن بهش اشاره نشده  قرآن حتی در مورد جنین ، م ...

حضرت نگفت نجسه فرمود از نجاست تشکیل شده 

اینا با هم منافات ندارن

قرآن اگه به همین راحتی قابل درک بود جلد جلد تفسیر نمیکردن  اتفاقا اصلا بحث آفرینش نیست فقط در ...

اوه خدای من  من هرچی با دلیل بهت توضیح میدم یه چیز دیگه از توش 

لطفا دیگه ریپلای نکن  من بهت با دلیل گفتم پس بی خیال 

مشکل من اینه میگه انسان نجسه اما تا حالا اصلا تو قرآن بهش اشاره نشده  قرآن حتی در مورد جنین ، م ...

نه انسان نجس نیست؛ اما اون آب منی اگه خارج از بدن باشه حکمش نجاسته..وگرنه ما خون هم داریم تو بدنمون؛ اگه خارج از بدن باشه نجسه...

نه انسان نجس نیست؛ اما اون آب منی اگه خارج از بدن باشه حکمش نجاسته..وگرنه ما خون هم داریم تو بدنمون؛ ...

حرف شما درسته اگه خارج از بدن باشه نجسه نه اینکه انسان کلا نجس باشه