2777
2789
عنوان

بچه ها من با این ادم بمونم یا جدا بشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمکش کن بتونه رو اعصابش بیشتر مسلط باشه،،معلومه عصبیه

یه هفتست همو ندیدیم منم مریضیم عود کرده خیلی رو من حساسه. شبو روزش گریه و ناراحتیه

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

من برم خودمو دفن کنم کسی کمکم نمیکنه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
وا چ راحت تصمیم میگیرن ک جداشو. ملت رد دادن عقده این یا چی. حالا یچی شده زدتش تو خلی ک بخاطر این میخ ...

من خیلی دوسش دارم

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
بعضی وقتا انقد فشار عصبی رو ادم هست که ناخوداگاه چنین کاری میکنه با یه برخورد نمیشه تصمیم گرفت

خب الان من چیکار کنم از کحا بدونم ی روز منم میزنه یا ن

چیکار کنم من الان

ارامش خودتو حفظ کن . تو جماعت مردا دعوا ی چیز کاملا عادیه  بعدشم مگه کار هر روزشه دعوا و بزن بزن که تو عزا گرفتی . هرکس دیگه هم بود شاید همینکارو میکرد  . اگه واقعا عاشقش باشی الان باید درکش کنی و پشتش باشی نه اینکه جا بزنی 

وا چ راحت تصمیم میگیرن ک جداشو. ملت رد دادن عقده این یا چی. حالا یچی شده زدتش تو خلی ک بخاطر این میخ ...

شوهرش نیست که دوس پسرشه وقتی مردمو میزنه باید جداشه پس فردا بعد ازدواج اعصابش خراب شه اینم میگیره میزنه وا عقده کدومه درست بخون خب