2777
2789
عنوان

بچه ها من با این ادم بمونم یا جدا بشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 54 پست
یه هفتست همو ندیدیم منم مریضیم عود کرده خیلی رو من حساسه. شبو روزش گریه و ناراحتیه

شبو روز پسره گریه است؟؟؟ ی کم احساسی ب مسئله نگاه نکن منطقی باش،،با هم برید مشاوره ببین چی میگه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
میفهم چی‌میگی عزیزم شوهرمنم‌ یه‌آدم عصبیه میترسم باهاش برم بیرون چون میترسم هرلحظه بامردم دعوا کن ...

من میترسم یروز منم بزنه 😔

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبو روز پسره گریه است؟؟؟ ی کم احساسی ب مسئله نگاه نکن منطقی باش،،با هم برید مشاوره ببین چی میگه

منظورم اینه ک ناراحته ب خاطر بیماری من 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
ارامش خودتو حفظ کن . تو جماعت مردا دعوا ی چیز کاملا عادیه  بعدشم مگه کار هر روزشه دعوا و بزن بز ...

ن خب دعوا نمیکنه دایما . ولی این رفتارش ترسونده منو

شوهرش نیست که دوس پسرشه وقتی مردمو میزنه باید جداشه پس فردا بعد ازدواج اعصابش خراب شه اینم میگیره می ...

ادم طرفشو میشناسه مگه دوسه روزه ک باهاشه حتما چندماه یا حتی چند سالیه باهاشه اگه دایما عصبیه و این حالتیه اره ولی اینکه ی بار همچین اتفاقی افتاده کاملا طبیعیه.این پس فردا بهش بگن تو میاد تاپیک میزنه وای شوهرم بهم گفت تو بمونم یا برم قهر خونه بابام

تا حالا عصبیش کردی؟عصبانیتشو دیدی؟

عصبی نمیشه همه چیو توضیح میده ولی گیر سه پیچ بدی بد دهن میشه فحش نمیده ولی حرفایی میزنه ک دل ادم میشکنه منم بخاطر اینکه چن باری دعوا کردیم دلمو شکسته نمیتونم حرفاشو فراموش کنم سرد شدم باهاش هم اون داره عذاب میکشه هم من

خب عزیزم چرا باید به فکر جدایی بیفتی؟؟؟

میترسم یروز منم بزنه اجی😔

عزیزم اکثر مردا اینجورین نیاز به شناخت بیشتر داری

چیکار کنم ک دیگه اونجوری حرف نزنه و دلمو نشکنه