n456 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1529 عنوان اونی که بهش پیشنهاد دادم چطوری دوس پسر دوستشو بهش برگردونه کجااااست ؟؟؟ 151 بازدید | 9 پست خواهش میکنم بیا بگو تهش چی شد موندم تو کف که تهش چی شد؟😅 خسته از تمام دنیا💔 1399/05/25 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 چیشده ؟؟؟؟ منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
n456 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1529 چیشده ؟؟؟؟ هیچی چند شب پیش یه تایپنک بود طرف به دوستش یه پیشنهاد داده بود که چطوری دوس پسرشو بکشه خاستگاریش بعد پسره با دختره قهر کرده بود عذاب وجدان داشت من یه پیشنهاد دادم که بتونه دوباره برشون گردونه😅حالا موندم تو کفت که پیشنهاده جواب داده یا نه خسته از تمام دنیا💔
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 هیچی چند شب پیش یه تایپنک بود طرف به دوستش یه پیشنهاد داده بود که چطوری دوس پسرشو بکشه خاستگاریش بعد ... منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
n456 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1529 والله بخدا دوس دارم بدونم کی بود بهش پیام بدم ببینم چی شد خسته از تمام دنیا💔
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 والله بخدا دوس دارم بدونم کی بود بهش پیام بدم ببینم چی شد ذخیره میکردی فهمیدی به منم بگو فضول شدم منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
n456 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1529 ذخیره میکردی فهمیدی به منم بگو فضول شدم شما خانومی دیگه؟؟؟ خسته از تمام دنیا💔
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 شما خانومی دیگه؟؟؟ اره دخملم منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 فدات🌹 خدانکنه عزیز دلم منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا