2777
2789
عنوان

برای ارامش دلم دعا کنین

64 بازدید | 10 پست

بچه ها دارم روانی میشم...

مثل کسی ام که عزیزشو ازدست داده ،عین یه ادم عزادار قلبم داره میترکه..

با صلوات با سوره ی قران هرچی ک بلدین برا دلم دعا کنین

حال دلم اشوبه 

بخدا خودم همیشه برا همه دعا میکنم برا ارامش دلم تنهام نذارین

عزیز دل ان شاءالله که حال دلت خوب خوب شه آمین 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه افسردگی موقت گرفتیه زودی خوب میشی 

ورزش کن وبرقص 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
ممنونتم ،الهی امین ،الهی دلت خوش باشه

ممنون عزیز دلم همچنین عزیزم من اینجور موقع ها دعای عهد با صدای محسن فرهمند و گوش میدنم خیلی آرامشبخشه شما اگه خواستی گوش بده

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤