2777
2789

ازاوایل کرونا تاالان که چندماهه هنوز بچه هامو نبردم پارک وشهربازی وضعیت شهرمون خداروشکر خیلی بهترشده اما من هنوزم میترسم حتی بارعایت کامل اصول بهداشتی تاالانم باتاب بازی وخاک بازی تو باغچه سرگرمشون کردم 

الان دگه خییلی بهونه گیر شدن وهمش پارک پارک میکنن 

شما چکار کردین بعد اینهمه مدت بچه هاتونو بردین پارک یا خونه بازی ؟

تواین اوضاع هر چن وقت میبرینشون 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من دخترمو نمیبرم،بهش توضیح دادم که به خاطر یه بیماری فعلا نمیتونیم بریم پارک،تموم که بشه خودم میبرمت،اون طفلکم دیگه عادت کرده،البته از کم و کیف بیماری هیچ توضیحی ندادم که دچار استرس نشه،فقط گفتم فعلا نباید بریم پارک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما پارک چند بار بردیم‌بچه هام خیلی از کرونا میترسن. ماسک میزنن. و دستشون و به صورت نمیرنن.‌تو‌پارک هم مدام میومدن دستهاشون و ضدعفونی میکردن.البته بگما پارکی میبرم که کسی نباشه.‌مثلا تایم استراحت مردم.‌که گرم هم هست هوا.بجز بچه هام کسی تو‌پارک نیست. 

منکه اصلا نبردم والا خیلی می ترسم 

منم همینطور 

خدا ان شاءالله بخاطر دل بچه زودتر بیماریو ریشه کن کنه 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

طرف ما از اول کرونا کسی اهمیت نداد پارک روبروییمون هرروز شلوغه خانما خودشونم با فاصله کم می ایستن من ...

چه بد ...

نبردم هیچ جا فقط خونه مادرم هفته ای یکبار میبرم گاهی همسرم با ماشین مارو میبره یه دور میزنیم

مام باماشین گاهی میریم بیرون خدانکنه از خیابونی که پارکع گذرمون بیفته 

بچن دگه دخترم ۳سالشه خودشو میکشه دلم ریش میشه 

امین عزیزم ولی واقعا بچه ها هم گناه دارن من دلم واسه پسرم می سوزه همش خونه ایم 

بله خیلی چون کوچولوها درکی ندارن نمیفهمن واقعا