2777
2789
عنوان

من ایرانی نیستم...

1858 بازدید | 124 پست

سلام... دوستان من ایرانی نیستم و اهل پاکستانم... برای خواندن درس حوزه به ایران آمده ام... و الان هم باردارم... شما میدونید چقدر حقوق ما کم هست... ما چگونه زندگی می‌کنیم؟ 

این ها اشکالی ندارد چون ما می دانیم که ایرانی نیستیم و حقوق شما را نداریم اما از این ناراحت می شوم که بعضی از مردم با ما بسیار بد رفتار میکنن... با این که ما قانونی و با اقامت داریم اینجا زندگی می کنیم اما همه جا از ما پول زیاد می گیرند... هزینه های بیمارستان... دارو... کاش ما رو به عنوان انسان نگاه کنند... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی ها تو خرج مخارج خودشون موندن 

چه برسه غیر ایرانی

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

خب اگه ما ایرانیا هم پاکستان میبودیم از الان شما بد تر بودیم

شـایـد زنـدگـے آن جـشـنـے نـبـاشـد ڪه مـا آرزویش را داشتـیـم امـا حـال ڪه بـه آن دعـوت شـده ایـم بـگذار تـا مـیـتـوانـیـم بـرقـصـیـم...

بابت چکاری حقوق میگیرید؟؟؟

مثلا میری دارو بخری میگن چون شما پاکستانی هستی دارو گردن تر بهت میفروشیم؟؟😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

میگم یه سوال چرا لهجت تو تاپیک های قبلیت ۱۸۰ درجه با این تاپیکت فرق داره؟؟؟

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏