2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا به فکرش نیفتادین؟

خیلی زیاد بهش فکر کردیم‌

تا چند سال احتمال دادیم که تصمیممون عوض بشه

و برای همین از روش های جلوگیری موقت استفاده کردیم ولی بعدا متوجه شدیم واقعا میل نداریم والد بشیم و روش دایم رو جایگزین کردیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من سومی رو از اول تصمیم داشتیم بیاریم ولی بچه دومم بدو تولد رفت ان ای سیو و بدترین روزای عمرم رو ...

ان آی سی و چیه؟

بعدم شما که مطمئن نیستی دوباره اون اتفاق بیفته..خدا خودش کمکت میکنه عزیزم

هیچوقت به خوبیاش فکر نکردین؟احساس میکنم وقتتون خیلی پره و زندگی شاد و مثبتی دارین...شاغلین؟

وقتمون خیلی پر نیست، خصوصاً در این ایام، زندگی خوبی داریم خدا رو شکر، شغلم تو خونه است. خیلی دلیل داریم برا بچه نخواستن، چند تاش اینه: دنیا جای قشنگ و امنی برای زندگی نیست، بچه خیلی مسئولیت داره و بزرگ کردنش خیلی آداب داره، روحیه‌م جوری نیست که بتونم استرس مریضی و مشکلات بچه رو تحمل کنم، بچه‌های الان جوری نیستن که بشن عصای پیری و همدم تنهایی ما و.......

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وقتمون خیلی پر نیست، خصوصاً در این ایام، زندگی خوبی داریم خدا رو شکر، شغلم تو خونه است. خیلی دلیل دا ...

عزیییزم‌...اینا احتمالاتی که واسه همه هست...

خدا از اون چیزی که فکر میکنیم بزرگتره کمکمون میکنه...ما آدما خیلی سخت میگیریم..

عزیییزم‌...اینا احتمالاتی که واسه همه هست... خدا از اون چیزی که فکر میکنیم بزرگتره کمکمون میکنه...م ...

بله می‌دونم، ولی اینجوری زندگیم آرومه و واقعاً راضی‌ام، دنبال دردسر بگردم؟ 😂😂

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ان آی سی و چیه؟ بعدم شما که مطمئن نیستی دوباره اون اتفاق بیفته..خدا خودش کمکت میکنه عزیزم

بخش ویژه نوزادان

میترسم واقعا

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊