2777
2789
کوچکه ۱۰ ماهه س😅 فعلا تقریبا مسالمت آمیز هستن🤣

حالا صبر کن بزار کوچیکه دو سالش بشه، میبینی چه خبر میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکی دارم با شوهرم میشه دو تا😂 انشاءالله سومی هم میخام اگه خدا بده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یدونه دوسال و شش ماه .یدونه هم تو شکممه هفت ماهه

مثل بچه های من میشن

اختلاف دو سال و ۸ ماه😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
انشالله به زودی بچه دار شی گلم

مرسی از دعات 🌹 ولی نه خودم و نه همسرم دوست نداریم 🙂

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
حالا صبر کن بزار کوچیکه دو سالش بشه، میبینی چه خبر میشه 

اولیم به شدت وحشتناکی شر هست

از معنای واقعی از دیوار راست بالا میره

دومیه ارومه😁 میبیننش میگن فضوله ولی میدونم هیچ بچه ای مثل بچه اولم نمیشه😐🤣

برای همین فک کنم مسالمت امیز باشن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اونهایی که دوتا دارن به فکر سومی نیستین؟

من سومی رو از اول تصمیم داشتیم بیاریم

ولی بچه دومم بدو تولد رفت ان ای سیو و بدترین روزای عمرم رو تجربه کردم

همونجا با همسرم قرار گذاشتیم دیگه بچه نیاریم😔😢

ینی اگه اطمینان صد در صد داشتم بچه بعدیم حالش بعد از تولد اوکی هست، میاوردم