2777
2789
عنوان

شرایط آزمون استخدامی فرهنگیان

193 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کسی که اطلاع داره کمکم کنه 

کسی که مهندسی کامپیوتر بخونه می‌تونه آزمون استخدامی فرهنگیان شرکت کنه؟

برای آزمون استخدامی فرهنگیان چه رشته ای برای لیسانس بخونی بهتره؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم میتونی واسه عنوان شغلی(هنرآموز کامپیوتر) شرکت کنی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
کی هست آزمونش؟

دفترچه 10 شهریور میاد آزمون احتمالا اواسط آبان باشه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
نیایید بابا ما پذیرفته شدیم پدرمون رو درآوردن دو ترم باید 10 تا درس بخونی تا بشی معلم با حقوق پایه 2 ...

شما از طریق آزمون استخدامی جذب شدی عزیزم؟

استارتر لینک 3 تا از تاپیکام رو برات میذارم برو بخونشون.در مورد استخدامی

استخدامی 1

استخدامی 2

استخدامی 3

عزیزم شما با لیسانس قبول شدی؟هنرآموز کامپیوتر یعنی دبیر هنرستان؟چه رشته ای بیشتر پذیرش میشه؟

نه عزیزم با فوق شرکت کردم(رشته م از گرایشات انسانی هست). بله یعنی دبیر هنرستان. بیشترین جذب رو آموزگاری داره که واسه ش باید مدرکت از گرایشای علوم تربیتی یا روانشناسی باشه. اگر دفترچه ی آزمون پارسال رو مطالعه کنی جواب بیشتر سوالات میگیری عزیزم

بله

لطفا میگی چه سالی؟ آخه من آزمون پارسال قبول شدم و بخاطر کرونا کلاسامون برگزار نشد. دروس رو بارگذاری کردن و میخونیم و امتحان میدیم. تو بازه ی تیر تا شهریور. از 15 ام هم گفتن شروع به کار هست.البته حکممون رو چندماه دیگه میزنن گمونم