بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما با لیسانس قبول شدی؟هنرآموز کامپیوتر یعنی دبیر هنرستان؟چه رشته ای بیشتر پذیرش میشه؟
نه عزیزم با فوق شرکت کردم(رشته م از گرایشات انسانی هست). بله یعنی دبیر هنرستان. بیشترین جذب رو آموزگاری داره که واسه ش باید مدرکت از گرایشای علوم تربیتی یا روانشناسی باشه. اگر دفترچه ی آزمون پارسال رو مطالعه کنی جواب بیشتر سوالات میگیری عزیزم
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
لطفا میگی چه سالی؟ آخه من آزمون پارسال قبول شدم و بخاطر کرونا کلاسامون برگزار نشد. دروس رو بارگذاری کردن و میخونیم و امتحان میدیم. تو بازه ی تیر تا شهریور. از 15 ام هم گفتن شروع به کار هست.البته حکممون رو چندماه دیگه میزنن گمونم
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...