2777
2789

واسه ناخون کار شدن از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟میشع راجع ب کارِتون واسم توضیح بدین؟؟؟چقد سرمایه اولیه میخاد واسه اموزش و مواد و شروع ب کار؟؟؟ممنووووون میشم راهنماییم کنید😍

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهر خودم پرسیدم هزیزنه کلاس ددونیم تقریبا ۶ تومن هم وسایل میخواد 

شما ثبت نام کردی کلاساشو؟؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
منم میخوام بعدکنکورم ی حرفرو یاد بگیرم نمیدونم برم پیش دوست مامانم ناخن کاری فتوشاپ یاد بگیرم ؟؟؟مون ...

هر دوتاشو یادبگیر😛

یکی از دوستام مجازی یاد گرف از یه خانومه ای میگف حصوری هرجا رفتم گفتن ۱۲۰۰این با ۲۵۰قشنگ مجازی یاد داده بود تا سه ماهم هر مشکلی داش بهش میگف توصیح میداد الان تو سالن کار میکنه کارشم خیلی خوبه وسیله هاشم کم کم گرف

هر دوتاشو یادبگیر😛

اخه بدبختی یکی دوتا نیس انقد دوس دارم دیپلم ارایش گری بگیرم برم کلاس خودارایی تازه باید سال دیگه هم برای کنکور بخونم دوباره بعد من کلاس ساز زنی میرم کلاس رانندگی میرم  

I said I'd catch you if you fall And if they laugh, then fuck 'em all
یکی از دوستام مجازی یاد گرف از یه خانومه ای میگف حصوری هرجا رفتم گفتن ۱۲۰۰این با ۲۵۰قشنگ مجازی یاد د ...

ععععع

اخه من شنیدم اینایی ک ۲۰۰/۳۰۰میگیرن یاد میدن همه چیزاشو یاد نمیدن بعد واسه کار کردن ب مشکل میخوره

یکم حریصم دوس دارم همه رو داشته باشم    

منم دوست دارم کلاس همه چی برم😐فقط یه مشکلی هست،حوصلم نمیشه😐اخرشم کلاس هیچی نمیرم😂

ععععع اخه من شنیدم اینایی ک ۲۰۰/۳۰۰میگیرن یاد میدن همه چیزاشو یاد نمیدن بعد واسه کار کردن ب مشکل می ...

نه اتفاقا این که بهش یاد داده قبلا ناخونکار بوده یه جای معروف از وقتی بچه دار شده کلا گذاشته کنار بیشتر اونایی که کلاس حصوری رفتن وهنوزم مشکل دارن پیشش کلاس مجازی برمیدارن دوستم خیلی تعریف میکرد وگرنه دوست من هم حصوری رفته بود هم مجازی من خودمم الان یه ساله میرم پیش دوستم

نه اتفاقا این که بهش یاد داده قبلا ناخونکار بوده یه جای معروف از وقتی بچه دار شده کلا گذاشته کنار بی ...

واسه کدوم شهره؟؟؟؟

مشهد

میشه شمارشو یا ایدیشو بهم بدی