2777
2789
عنوان

چندسال بعد ازدواج بچه دارشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 246 پست
ان شاالله یه عالمه نی نی سالم صالح خوشگل باهوش، خدا بهتون بده

مرسی از دعای قشنگت

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بذار یه مسأله ای رو برات بشکافم خییلی ها انقدر میگفتن سخته سخته من پاک دچار وسواس فکری شده بود ...

وای عاشقتم خوب موقعی بهم روحیه دادی

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

سه ماه بعد عروسی

رابطع مشکوک😐😐

در حد یه قطره😐

قرص اورژانسی✔

.

.

تو اتاق خوابیده نی نی خانم ناااز😍

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
تاپیکمو بخون ببین شرایطمونو😭

عزیزم بچه خودش رزق و روزیشو میاره با خودش😍😍😍

مطمعن باش😍😍

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
من ۳۳ همسرم ۳۹

تا 40سال خودت فرصت داری همسرتم هرچی سنش بره بالا مشکلی پیش نمیاد ..ولی تواین اوضاع من باشم نمیذارم درحق بچه ظلمه..الان مردای بیچاره به خاطر فقط سیر شدن شکم زن وبچشون از صبح تاشب سگ دو میزنن 

وای عاشقتم خوب موقعی بهم روحیه دادی

آره بابا 

انقدر ملت میومدن ناله میکردن اصلا من از بچه برای خودم کابوس ساخته بودم

این توی ذهنت باشه بچه که دنیا اومد موقع خواب به هیچی عادتش نده فقط خاموشی بزن تلوزیون خاموش برق خاموش بذار زیر سینه شیر بخوره بعد بگیر روی دوشت آروغ بزنه همون‌جوری روی دوش نگهش دار و بزن پشتش نه راه برو نه بشین پاشو نه روی پا هیییییچ کاری نیاز نیست بکنی اگر از روز اول همینجوری بخوابونیش تا پایان شیردهی دقیقا بعد از شیر می‌خوابه و نیاز نیست کلی ادا اطوار در بیاری تا بخوابه

از اول هر جور عادت کنه همون‌جوری می‌مونه

پسر من دو ماه اول تا پنج صبح بیدار بود بعد به همین روش کم کم کم کم ساعت خوابش رو نیم ساعت نیم ساعت کشیدم عقب به حرف هیییییییچ کس هم گوش ندادم که گفتن یه ذره روی پا بذاری می‌خوابه (واقعا هم می‌خوابید ولی بچه همیشه که ۳ کیلو نمی مونه تا چهار پنج سالگی هم عادت می‌کنه روی پا بخوابه دهنم سرویس میشد) واسه همین فقط آروغش رو می‌گرفتم روی شونه نگهش میداشتم کم کم خوابش میبرد و ساعت خوابش تنظیم شد

مثل همسرمن میگه خونه خودمون باشیم خیالم راحت باشه

حرف همسرتون درسته به نظرمنم باید همه چی اوکی باشه تا بچه تو جا و امکانات خوب بزرگ شه وگرنه ظلمه اصن شاید بچه راضی نباشه تو همچین شرایطی به دنیا بیاد و بزرگ بشه

حرف همسرتون درسته به نظرمنم باید همه چی اوکی باشه تا بچه تو جا و امکانات خوب بزرگ شه وگرنه ظلمه اصن ...

اره واقعا خودمم موافق نیستم ولی الان ک فهمیدم تنبلی دارم و احتمال داره همسرمم مشکل داشته باشه استرس گرفتم  اما الان اقدام نمیکنم چون درحال ساخت خونه ایم و فعلا اصلا  شرایط دکتر رفتنم ندارم تو این کرونا فقط دعا میکنم مشکلم خیلی جدی نباسه ک زیاد چشم انتظار بمونیم چون نوه اولم میشه بنده خداها چیزی نمیگن اما مشخصه دلشون میخواد