ب نظرتون چندسال بعدش خوبه بچه دار بشی قبلش به همه چیزش فکر کردید یا نه؟من گاهی میگم الان وقتشه اما بااین اوضاع باز میگم نه درحق بچه ظلمه تواین کرونا مسائل مالی و ... هم ک ب کنار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهره من فراتر از این حرفاس😂 منم اصلا کاری به کاراش ندارم واسه خودم زندگی میکنم البته خیلیم بچه د ...
اره ماهم خیلی دوس داریم😍 چهارسال و یک ماه شده ازدواج کردیم دوسالم نامزد بودیم همه میگن بیار اما خودمم میگم زوده ،انشالله هرموقع ب صلاحتون بود خدا بهتون ی بچه سالم بده😍
اره ماهم خیلی دوس داریم😍 چهارسال و یک ماه شده ازدواج کردیم دوسالم نامزد بودیم همه میگن بیار ا ...
ما هم بعد 4سال
یکسال هم نامزد و عقد بودیم
عقل الانمو داشتم دیرتر میاوردم
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓