2777
2789

وقتی ساخته شده چرا تا دی چرا مهر نه؟؟؟؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐فعلا ک پوتین قرقش کرده 

😂 یه دخترش تست اولیه رو با واکسن امتحان کرده 

بعدم لابد اون دخترش و زنشو خودشو برادرش و کس و کارشع😐 تا ب ما برسه ما فسیل شدیم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

من به روس ها اعتماد ندارم والا.مگه سازمان بهداشت جهانی تاییدشان کنه که فعلا تایید نکرده

یعنی چی اعتقاد ندارم

بهداشت جهانی تا از بدون عوارض بودنش مطمئن نشه تایید نمیکنه فعلا دارن زیر نظر میگیرنش

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
😐فعلا ک پوتین قرقش کرده  😂 یه دخترش تست اولیه رو با واکسن امتحان کرده  بعدم لابد اون د ...

😂😂😂😂😂

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
وقتی ساخته شده چرا تا دی چرا مهر نه؟؟؟؟

واسه اینکه فعلا توی روسیه داوطلبانه زده میشه.. تا سازمان بهداشت تایید نهایی نده وارد بازار نمی‌شه 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
نمیدونم والا گفتن دی

دی ماه به ما نمیرسه که😐😐😐

روند تولید قطعا طول میکشه یسری کشورها تو الویت هستن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اعتماد ندارم....میگم باید دید سازمان بهداشت جهانی تایید میکنه یا نه

آها ببخشيد عزیزم چشمام گیج میزنه 😅