یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896
بخدا ما کنکوریا گناه داریم این حبرای قدیمیو نذارید روح و روان ادمو متشنج نکنید
کنکوریا که نباید الان اینجا باشن😅😅😅
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
😢😢😢 انشالله زود تموم بشه و راحت بشید🙏 و همونجایی که میخوای قبول بشی
واقعا من دلم میسوزه براتون😭
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.