2777
2789

سلام من رفتم دکتر پوست برام قرص آکوتان تجویز کرده هفته ای دوبار ولی میگن عوارض خیلی بدی داره 

کسی مصرف کرده ؟؟

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙

منم مصرف کردم عوارضش خیلییییی بده اثرش تایکسال توی بدنته اگه بچه دار شب ناقص میشه و لبت به حد خون اومدن خشک میشه اب بدنت کمـمیشه و زیاد چشات سیاهی میره

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مصرف کردم عوارضش خیلییییی بده اثرش تایکسال توی بدنته اگه بچه دار شب ناقص میشه و لبت به حد خون او ...

الانم مصرف میکنی؟ 

دوتا از دوستای من پوستشون چررررب و اففتضاح بود. بعد از مصرفش پوستشون عالی شد. شفاف و سفید . فقط یادم ...

منم پوستم چربه میدونم‌ خیلی موثره ولی از عوارضش میترسم

چند روز در هفته استفاده میکردی و بعداز قطعش هیچ عوارضی نداشته تا الان؟

یه روز در میون میخوردم و تا یکـماه بعد قطع قرص سرگیجه زیاد داشتم و بعدش خوب شدم 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
یه روز در میون میخوردم و تا یکـماه بعد قطع قرص سرگیجه زیاد داشتم و بعدش خوب شدم 

خداروشکر ک عوارضی نداشته دیگه من نمیدونم بخورم یا نه میترسم

خداروشکر ک عوارضی نداشته دیگه من نمیدونم بخورم یا نه میترسم

من یه دوره بیشتر نرفتم و ادامه ندادم اگه مجردی یا حالا حالا ها قصد بچه دار شدن نداری بخور چون تا چند سال نمیتونی باردار شی

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
من یه دوره بیشتر نرفتم و ادامه ندادم اگه مجردی یا حالا حالا ها قصد بچه دار شدن نداری بخور چون تا چند ...

اهان مرسی