2777
2789
عنوان

دارم وکیل میگیرم برای طلاق ، میترسم پشیمون شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 102 پست
چقد عجیب وجالبه که وقتی تاپیک خیانت و طلاق و... می‌زنید همیشه صفات بد شوهر رو میگین ولی خودتون فرشته ...

تاپیک قبلیمو ببینین من صفات خوب شوهرمم گفتم

اینکه وضع مالیش خوبه

پدر خوبیه

تو رفاهیم

خونه و باغ و زمین و ویلا فراوون داره

اهل دود و دم و مشروب و قمار و خانم بازی نیست

دوستان عزیز دقیقا راهنمایش کنید خودتان رو جای ایشون بگذارید فورا اولین وبهترین روش طلاق وپیشنهاد نکنید راهنمایی منطقی داشته باشید لطفا عزیزم خودتان رو جای ایشون با یک بچه بگذارید ایا خودتان فورا درخواست طلاق می دید....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراپشیمون معلومه یافرد وابسته ای هستی یاسست عنصرک توانایی اصبات تصمیموشونداره  یک دل شو وبخاط ...

وابسته ام

انقدر تو این هشت سال نزاشته کاری بکنم و مستقل بشم که حس میکنم تنهایی از پس هیچ کاری برنمیام

وابسته ام انقدر تو این هشت سال نزاشته کاری بکنم و مستقل بشم که حس میکنم تنهایی از پس هیچ کاری برنمی ...

میفهمم چی میگی :)منم بدون شوهرم یه روزنمیتونم 

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊
گلم عزیزم اینبار هم بهش فرصت بده خداجان به همه ما فرصت می ده توهم یک فرصت دیگه بهش بده بهش بگو تعهد ...

چهار سال پیشم سر همین قضایا تا پای طلاق رفتیم

حتی اون بار بیست میلیون پول وکیل داد بابام

ولی من گفتم یه فرصت دیگه به زندگیم میدم

برگشتم بچه دار شدم

دوسال اول خوب بود

البته دعواها سر جاش بود ولی نمیزد

الان دوساله که پدرو مادرم فوت کردن کلا وحشی شده

انگار دیگه خیالش راحت شده که کسی پشتم نیست

تا چن تاش میشه گرفت؟

هرچی دا ره فرقی نمیکنه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

چیکار کرد عزیزم؟؟؟؟دادخاست طلاق دادی؟؟؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

با بچه تهدیدت نمی‌کنه؟؟؟من اومده بودم قهر با بچه تهدیدم کرد ریدم قشنگ اما وکیل گفت حتی اگه هر چی اشنا هم داشته باشن بچه مال توئه تا هفت سال

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

با بچه تهدیدت نمی‌کنه؟؟؟من اومده بودم قهر با بچه تهدیدم کرد ریدم قشنگ اما وکیل گفت حتی اگه هر چی اشن ...

من اومدم دوباره اما مث سگ پشیمونم کاش میموندم. الان اومدم اما لباسامو نذاشتم تو کشو گذاشتم ببینم زمان مسال مارو حل میکنه یا نه.تو این مدت هم خیلی بچم و وابسته خودم کنم از شوهرم زدش کنم