2777
2789
عنوان

کیا موهاشون اینشکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ماشاءالله چه قد خوشرنگه، رنگ خود موهاته؟؟

منم خیلی موهام وز میشه و مدام باید سشوار و اتو بکشم

حالا میخوام سرم انتی فریز سینره بگیرم دختر عموم خیلی موهاش از من بدتره تعرفشو میکرد

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

موهای من 😍😍

فره عاشقشونم بهشون میرسم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
وای ماشاءالله چه قد خوشرنگه، رنگ خود موهاته؟؟ منم خیلی موهام وز میشه و مدام باید سشوار و اتو بکشم ...

ممنون عزیزم چشاتون قشنگ میبینه نه بابا رنگ مو مرواریدی بدون دکلره گذاشتم

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
خیلی خوبه که

نه یجاهایی خیلی بده🥺من عصبی میشم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

مامان من موهاش هم وز بود هم فر اعصابش نکشید با ماشین کله اشو تراشید

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷
موهای من 😍😍 فره عاشقشونم بهشون میرسم

شبیه موهای منه؟منم خیلی دوسشون دارم ولی فقط یه روز اینشکلیه فرداش خشک و وز میشه

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
ممنون عزیزم چشاتون قشنگ میبینه نه بابا رنگ مو مرواریدی بدون دکلره گذاشتم

یعنی چطور؟

پس خودشم بور بوده موهات

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم