2777
2789
عنوان

لیزر زیر چانه

184 بازدید | 37 پست

کیا زیر چانشون مو دارن؟ من رفتم دکتر همه آزمایشارو انجام داد و گفت هرمونی نیس حالا میخام لیزر کنم . کسی هست با دستگاه الکسانداریت لیزر کرده باشه؟ 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم . بعد بارداریم میخوام برم لیزر

حتما اول برو دکتر . من رفتم کلی ازمایش خون گرفت سونگرافی هم کرد واسم

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
کلفت میشه زیاد میشه و پشیمون خواهی شد 

نمیدونم اخه اونا که هرمونی هستن اینجوری میگن میشن ولی اونا که هرمونی نیستن میرن . البته من فقط شنیدم

نمیدونم اخه اونا که هرمونی هستن اینجوری میگن میشن ولی اونا که هرمونی نیستن میرن . البته من فقط شنیدم

نمیدونم شاید من دختر خالم رفت یه چندتایی داشت الان پرشده زیر چونش 

بابای مهربوونم دلم یزره شده برات...شبی نیست که چشمم از نبودنت اشکی نباشِه... بابا یه قهرمانم تو رفتی تا خیلیا زندگی کنن... 😔🖤
منم دارم چه کنم؟یعنی لیزر خوب نیستتتت

من دوستام رفتن همه جواب گرفتن البته توی ازمایششون گفته بود هرمونی نیس

چرا پس چرا لیزر انجام میدن ؟ کلی هم هزینه اش میشه 

من خودمو بدنمو لیزر کردم و عالیه اما صورتمو نه 

بابای مهربوونم دلم یزره شده برات...شبی نیست که چشمم از نبودنت اشکی نباشِه... بابا یه قهرمانم تو رفتی تا خیلیا زندگی کنن... 😔🖤
من دوستام رفتن همه جواب گرفتن البته توی ازمایششون گفته بود هرمونی نیس

اره شاید هرمونی نباشه جواب بده