2777
2789
ریسک پایین یعنی مشکلی نیست دیگه؟جنسیت اصلا مهم نیست فقط سلامتی .به نیت شما هم زیارت عاشورا می خونم خ ...

ریسک پایین

یعنی خوبه خدا راشکر 

من خودمم سلفری دادم

دقیقاهمین بود

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریسک پایین یعنی مشکلی نیست دیگه؟جنسیت اصلا مهم نیست فقط سلامتی .به نیت شما هم زیارت عاشورا می خونم خ ...

قربون محبتت 

بچه منم دو سه هفته دیگه دنیا میاد

دعا کنین سالم باشه🙏🙏♥️♥️😘

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
خداروشکر که بچه سالمه  ان شاءالله همیشه سایه پدر و مادر بالاسرش باشه

سلامم خوبییی نینی خوبه 

رفتی انومالی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مشکلی نیست عزیزم خداروشکر

ممنونم خدا رو هزار مرتبه شکر که سالمه  به نیت همه تون زیارت عاشورا میخونم خیلی خوشحال شدم سالم هست .

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

سلامم خوبییی نینی خوبه  رفتی انومالی

سلام عزیزم شما خوبی؟

نه نرفتم. همون روز دچار خونریزی و درد شدم انقباض هام شروع شده بود. ظاهرا علائم زایمان داشتم الان استراحت مطلقم و دارو میگیرم برای جلوگیری از زایمان زودرس.

سلام عزیزم شما خوبی؟  نه نرفتم. همون روز دچار خونریزی و درد شدم انقباض هام شروع شده بود. ظاهرا ...

عزیزم الان چطوری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ممنونم خدا رو هزار مرتبه شکر که سالمه  به نیت همه تون زیارت عاشورا میخونم خیلی خوشحال شدم سالم ...

منم بخاطر اشتباه ازمایشگاه سل فری دادم درک میکنم مادر چقد بهش استرس و ناراحتی وارد میشه امیدوارم تا اخرش بارداری خوب و بی استرسی داشته باشی و بسلامتی بدنیا بیاد 

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
الان دردام کمتر شده خداروشکر اما هنوز قطع نشده.  دکتر گفته اگه حالم بدتر نشه هفته دیگه برم سون ...

عزیزمم ابشالااااا که اوکی میشی منو بیخبر از حالت نذار

شما زایمان کردی الان ؟

نه هنوز