2777
2789
عنوان

جاری حسود

217 بازدید | 17 پست

خانم ها میشه کمکم کنید؟!

من سه ماهه نامزد کردم 18 سالمه یه جاری دارم که 40سالشه اصلا باهام کنار نمیاد هر کاری میکنم از حسادت اونم اون کارو میکنه حتی خواهر شوهرم هم از دستش خسته شده نمیدونم چیکار کنم از دستش میشه کمکم کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بی توجهی و محل نذاشتن هم میسوزونش هم نمیبرتت تو حاشیه

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

محلش نذار اصلا

چ بهتر بذار الگوش باشی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مگ زمان قدیمه اخه...شما زندگی خودتو داری اونم زندگی خودش رو داره چیکار به کار هم دارین...و اینکه همسن مادرته احترامش همیشه بهت واجبه اگرم بدی ازش دیدی فقط دوری کن همین 

مث من😐من جاری بعضی هارو میدیدم ک چید باهم راحتن درعین دشمنی ولی دوستم هستن و حرف میزنن و اینا اما جاریه من درحد سلام و احوال پرسی اصن نمیتونیم باهم کنار بیایم همش به هم زل میزنیم😂من۱۹اون ۳۰

البته همه میگن ک مغروره و خودپسند دلیلش اینه

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉