2777
2789

چیا رو چک میکنه؟ به من نامه داده گفته برو

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا سزارین؟ اگه سابقه سزارین‌و عمل جراحی داشته باشی میپرسه

داروهایی که تو بارداری مصرف میکنی

مشکلاتی که داری مثل تیروئید و ...

و یه سری اطلاعات‌برای نداشتن کرونا

اینکه جایی رفتین‌این چند وقت اخیر یا نه

تب داری یا نه

تنگی‌نفس 

یه معاینه هم‌میکنه سطح‌اکسیژن خون و تب و ....

من رو بهم نگفتن برم ۸ و ربع بچه دنیا اومد تا نزدیک ۱۲ بیهوش بودم 

پرستارا گفتن خیلی ترسیده بودیم

مادرشوهرم اومدم بیرون بالای تخت با هراس میومد 

اینقدر طول کشیده بود خاله بزرگم و خواهرشوهر بزرگم و شوهرش ترسیده بودن اومدن بیمارستان

برا سزارین؟ اگه سابقه سزارین‌و عمل جراحی داشته باشی میپرسه داروهایی که تو بارداری مصرف میکنی مشکلا ...

من شنبه سز میشم انشاله اشکال نداره زودتر برم ،؟دکترم گفت دو شنبه برو

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا
من رو بهم نگفتن برم ۸ و ربع بچه دنیا اومد تا نزدیک ۱۲ بیهوش بودم  پرستارا گفتن خیلی ترسیده بود ...

چرا؟

من سزارین اورژاتسی شدم نرفتم

سزارین اورژانسی ادم رو بعد بیحسی خواب نمیکنن؟برای چی شدی؟

من عمل دیگه ای داشتم وبچه شیرمیدادم

دکترگفت چون تازه سزارین شدی برو مشاوره که اگه بگه مشکلی نیست بی حسی بزنیم که شیرت خراب نشه

سابقه بیماری میپرسن وفشارخون وقلب واینا

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚

منم دخترم ۳۷ تمام دنیا اومد اینا برای ۳۸ هفته و ... وقت داده میترسم دردم بگیره یا چیزی