2777
2789
عنوان

خانوما کیا قبل از سزارین رفتن مشاوره بیهوشی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7050 بازدید | 25 پست
من جمعه آینده سزارین دارم بیمارستان خصوصی باید برم برا مشاوره؟؟؟

نمیترسی؟من نمیدونم چه مرگم شده

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا
نمیترسی؟من نمیدونم چه مرگم شده

نه اصلا نترس.ببین همه چیو بسپار ب خدا و دیگه کارت نباشه هرچی خدا بخواد همون میشه.استرس خیلی برا بچت و خودت بده 

کاربر سابق samakhanomamمتاسفانه بخاطر گزارش اشتباه تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیحس نشدم بیهوش شدم, نوارقلب دخترم خوب نبوز

خب قبلش ناشتا بودی؟

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا
نه اصلا نترس.ببین همه چیو بسپار ب خدا و دیگه کارت نباشه هرچی خدا بخواد همون میشه.استرس خیلی برا بچت ...

برای منم دعا کن نمیدونم چرا اینطوری شدم ... زایمان اولم عالی بود خیلی ریلکس بودم 

برای منم دعا کن نمیدونم چرا اینطوری شدم ... زایمان اولم عالی بود خیلی ریلکس بودم

وای زایمان دومتم هست میترسی.نگران نباش جوشونده گل گاو زبان بخور شربت بیدمشک برا ارامش 

چشم شمام دعام کن

کاربر سابق samakhanomamمتاسفانه بخاطر گزارش اشتباه تعلیق شدم
وای زایمان دومتم هست میترسی.نگران نباش جوشونده گل گاو زبان بخور شربت بیدمشک برا ارامش  چشم شما ...

متاسفانه اره 😔😔

خب قبلش ناشتا بودی؟

نه, من ساعت دوازده ناهار خوردم رفتم نوار قلب خوب نبود تا ساعت 4منو نگه داشتن, بعد تو واتساپ فرستادن برای دکترم گفت خوبه بفرستش خونه, شانسی که اوردم شب پیش دکترم وقت معاینه لگن داشتم, وقتی معاینه شدم خیلی شانسی نوار قلب صبحمو گذاشتم روی میز دکترم, یهو تا چشمش خورد گفت تو واتساپ برای من واضح نبوده همین الان برو بیمارستان, ک من عصرش فقط ی چیپس خورده بودم و یکم میوه, دیگه تا رفتم اول امپول فشار زدن ک طبیعی بدنیا بیارم ک دیگه نوارقلبش افت کرد سریع سزارین شدم, 

نه, من ساعت دوازده ناهار خوردم رفتم نوار قلب خوب نبود تا ساعت 4منو نگه داشتن, بعد تو واتساپ فرستادن ...

اها پس بازم ناشتا نبودی چیپس بازم سنگینه برای من دعا کن

انشاللله بسلامتی و صحت کامل در اغوشش بگیری,

الهی امین مرسی عزیزم