2777
2789
عنوان

بازسازی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 57 پست
خب ببین نمای خونه  خودش  از چیزهای خیلییییی  گرونه و سرامیک حیاط این دو تا خیلی هزی ...

اره واقعا

کلا بابام رو ۱۰۰نهایتش ۱۳۰اینا حساب کرده بود 

اخه فکرشم نمیکرد یه چندتا کار اینهمه هزینه داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاااا  نترس مردم  هووووو  زیاد میکنن ما  میخواستیم خونه بابام  اینا رو ...

فقط اینو بگم  چیزهای خیلییی  گرون  نزدیماااا

متوسط

مثلا کابینت ممبراین  نزدیم  نیمه  مات  زدیم

مثلا  بری  هود بخری از ۷۰۰  تومن هست تاااااا..‌

ما هودمون  یک و پونصد بود ولی خیلی قشنگه و چند جا مرسیدین  گفتن  خیلی خوبه  مارکش...

اونی  که  میگه  خونم  فلان قدر هزینه  شده  باید ببینی چیااا  زده(ما رفتیم بین کابینتی بگیریم برای اشپزخونه  متری ۱۸۰  تومنی هم داشتن)

یه چیزی هم بگم  متاسفانه  خیلیا  دروغ  میگن  و برای اینکه پز بدن  مثلا  خونشون ۵۰  تومن خرج  شده  میگن ۱۰۰  تومن (مثل جهیزیه  خریدن)

ولی  خداییش خونه  از این رو به  اون رو شد خیلی قشنگ شد

ایشالله فقط ببخشیدبازم سوال میپرسم کمددیواری بعدسرامیک بزنم یاقبل اززدن سرامیک

بعد  سرامیک

میدونی چرا

چون  گاهی زدن  سرامیک  کف رو میاره  بالا  و مثلا در کمدت باز نمیشه

ولی یه  تجربه

کمد ساز رو بیار اندازه  هاشو بگیره و قیمت  رو بگه(برای اینکار پول نمیگیره  که  ،میتونی همونجا تزش بپرسی

میتونه  بیاد اندازه  بگیره  بعد سرامیک بیاد نصب  کنه  بره

یا اگه  در کمدت  ریلی  هستش ربطی  به سرامیک نداره

اما  چون سرامیک کثیف  کاری داره  معمولا بعدش میاد کمد نصب میکنن  تا  کثیف نشه

کلا نصبیجات مثل کابینت و کمد برای اخر کاره)

اگه  میتونی باهاش قرارداد رو ببند  چون روز به روز گرونتر میشه(ما سر کابینت  اینجوری شد دو هفته طول دادن قیمت ها رفت بالاتر)

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد اگه کسی که می خواد خونه رو بازسازی کنه حرفه ای باشه قشنگ راهنماییتون کنه که چه کارایی نیاز انجام بدید مخصوصا برای برق کشی و لوله کشی بعد کارای دیگه انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد من واقعا یه گروهی که خونه مادرم اینا بازسازی ساختمان انجام داد خیلی قبول دارم حتما یه سر بزنید و ازشون مشاوره بگیرید 

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

مثلاروسرمون خراب نمیشه

عیب یابی و تعمیر سم کشی و فیوز ساختمان با اعزام برقکار با تجربه در سریع ترین زمان ممکن در تمامی مناطق تهران با تیم تک فازه : 850 64 64 0912

با افتخار تک فازه با پیش از ۱۰ سال سابقه و درصد رضایت بالای مشتریان در حوزه برق ساختمان به ارائه خدمات شبانه روزی به شما دوستان مشغول میباشد.

https://www.takfaze.com/