2777
2789
عنوان

بازسازی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 57 پست
فقط اینوبهم بگوچون پول ساخت نداریم بازسازی کنیم بدردمیخوره یان اوارنمیشه روسرمون بعدماجایی نشستیم کل ...

اینکه  مقاومت  داره  باید کارشناس بیاری  حتما  یا  از با تجربه های شهر خودت  بپرسی

من دیدم داخل آمریکا خونه  ۱۰۰  ساله  رو باز سازی  میکنن

خونه  ویلایی  خیلی خطرناک نیست  معمولا مقاومتش خیلی بیشتر از ساختمون چند طبقه  است

خونه های قدینی بهتر ساخته  شدن

نترس

اینقدر که میگن  هزینه  ندارههه

فقط  اول یه  براورد هزینه  و قیمت  بکن  حتما

خونه  خودته  میتونی هر سال  یه جاییش  رو تغییر بدی کم کم  میشه خونه ایده  آلت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیلامرسی حداقل روحیه دادی 😍😍😍

قربونتووو😍 بین خونه مادر شوهرم قدیمیه یعنی خودش ۳۵ساله ک نشسته  از  قبل هم همونجوری خریده بوده .. الان چند ساله ی جاشو تغییر میده سری اخر  زد یه اتاق و ترکوند به حال اضاف کرد سرامیک کرد در عوض کرد .. سقفشم کاذب زد😂آخ هم نگفت .. .فامیلا حسودن اهمیت نده

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
کلا باید رو ۱۰۰-۱۵۰م حساب کنید ولی بنظرم ریسکه هر چی باشه بازم دیواراش محکم نیستن هم اینکه وسایلات ...

نداریم تازه اگه هم اینوبفروشیم تواین منطقه دیگه کلاگیرمون نمیاد من عموم بنگاه داره ولی این خونه روازدیوارپیداکردیم گفت این خونه میارزه به جاهای دیگه چون منطقش عالیه بااینکه خونه قدیمیه بعنوان زمین بخرین بازسازیش کنین 

درحدی که نوکنیم خونه روگچشوعوض کنیم اشپزخونه جزیره ای بشه سرامیک بزنیم همینا

خب  عزیزم

این خیلی  بیشتراز اون چیزیه  که  کفتی..‌

ولی  خونت خیلیییی  قشنگ میشه

یه  ۱۰۰  تومن  داشته  باشی  عالی میشه  خونت

خب بازسازی داریم تا باز سازی پدرتون  داره  اساسی باز سازی میکنه

نه بابا همه وسیله ها نوعه مثل در و کابینت و اینا

فقط اشپزخونه رو اتاق کرد و یه جای دیگه اشپزخونه ساخت و سرامیک حیاط و نمای بیرون خونه رو عوض کرد و یه چندتا کار خیلی جزئی دیگه همین

وسیله ها گرون شدن خیلی مثلا سیمان که قبلا دو تومن بود الان شده ۱۴ یا مثلا یه نوع چراغ قبلا متری ۱۵۰بود الان ۴۰۰خرید

دیگه حساب کن بقیه وسایل چند برابر شدن

قربونتووو😍 بین خونه مادر شوهرم قدیمیه یعنی خودش ۳۵ساله ک نشسته  از  قبل هم همونجوری خریده ...

فداااات بشم😍😍😍😍الان میتونم راحت بخوابم خوابم نمیبرددیشب مهمون داشتیم تخلیه روحیمون کردن رفتن 

نه بابا همه وسیله ها نوعه مثل در و کابینت و اینا فقط اشپزخونه رو اتاق کرد و یه جای دیگه اشپزخونه سا ...

خب ببین

نمای خونه  خودش  از چیزهای خیلییییی  گرونه و سرامیک حیاط

این دو تا خیلی هزینه  داره

فداااات بشم😍😍😍😍الان میتونم راحت بخوابم خوابم نمیبرددیشب مهمون داشتیم تخلیه روحیمون کردن رفتن&nbs ...

😍😍😘😘

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

عزیزم اگه قصد بازسازی دارید چون 30 سال ساخته حتما لوله کشی آب و فاضلاب کل ساختمون رو عوض کنید.

چون کچ رو هم میخواید عوض کنید برق کشی رو هم عوض کنید کلی به عمر ساختمون اضافه میشه.دیگه خیالتون از بابت نم دهی و سیستم برق راحت میشه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
نداریم تازه اگه هم اینوبفروشیم تواین منطقه دیگه کلاگیرمون نمیاد من عموم بنگاه داره ولی این خونه رواز ...

عزیز دلم مبارکتون باشه

فقط اول حتما با یه بنا صحبت کنید واستون متر کنه سرامیک و گچ و اینارو بعدم دقیق بهش بگید میخواید چکار کنید برید دقیق وسایلی که میخواید رو قیمت کنید ببینید هزینه ها چطوره که بعدا نصف کار کم نیارید بعد شروع کنید

پس میرم دنبال کاراش😍

اصلاااا  نترس

مردم  هووووو  زیاد میکنن

ما  میخواستیم خونه بابام  اینا رو خوب کنیم همه  میگفتن  هوووو فلان قدر خرج دارخ نکنید

ما اینقدر از هزینه  زیادش میترسیدیم

همین تیر امسال  شروع  کردن

کل خونه رو نقاشی  کردم

جای اشپزخونه  با یه  اتاق دیگه  کلا تغییر کرد

اشپزخونه  خراب شد افتاد روی پذیرایی   

یه اتاق دیگه رو تقسییم کردن شد اتاقپخت  و اشپزخونه

کلا ۱۲  مترم  کابینت  زدن

اتاق پخت  رو کلا کاشی زدن

اشپزخونه قبلی رو گچ کاری کردن(یه ۳ در ۴ بود)

هود و سینک  گرفتن

توالت فرنگی  خریدن و نصب  کردن

کف حمام  رو دوباره  سرامیک زدن

ایفون تصویری  زدن  و...کلااا   شد ۶۰  تومن