2777
2789

سلام دوستا 

دوس دارم یه گروه تو تلگرام بزنم واسه دوستایی که مث من دلشون خیییییییلی شکسته و احساس پوچی میکنن بیان باهم درد دل کنیم شاید یکم سبک شیم شایدم بتونیم کمکی بکنیم به همدیگه اگه موافقین بیاین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هستم

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
چرا من نمیتونم خیانت شوهرمو فراموش کنم  قلبم آتیشه

مثل من😔😔

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

استارتر گروه زدی منو لایک کن لینک گروهتم بذار🌹

چرا من نمیتونم خیانت شوهرمو فراموش کنم  قلبم آتیشه

میفهمم حالتو.... 

من شوهرم آدم خیانتکاری نیست ینی تا الان خیانت ندیدم ازش. 

اما من 7 ماه پیش عروسی کردم... حاله شوهرم بعد یماه بعد عروسی خراب شد. رفتیم پیش بهترین متخصص. گفتن این بیماری از نادرترین بیماری‌هاست و کلا دونفر تو ایران این بیماری رو دارن که به قلب و کلیه حمله میکنه.... 

نمیدونم میفهمی من اون ساعت کشیدم یانه........ 

اما بدون خدا بهت نعمت سلامتی داده.... با اینهمه غصه خودتو نابود نکن. خدای نکرده ام اس بگیری میخای چیکار کنی... قدر سلامتیت رو خیلی بدون.... یکی از انگشتای تو خیلی بیشتر از شوهر تو باتو بودن، خیلی بیشتر کمکت کردن خیلی بیشتر اذیتشون کردی... حالا بنظرت اعضای بدنت مهمن یا اون شوهرت. که انقد بابتش ناراحتی.... این خیانت هم ممکنه برا هر کس تو دنیا اتفاق بیفته. انقد به خودت برس انقد بهش بی محلی کن. انقد پیشرفت کن. که مثه سگ بیفته به پات. نه اینکه غصه بخوری.... پیش خودش بگه من چقد مهمم که اینطور ناراحته... من مطمئن هستم تو زن فوق العاده و قوی هستی. عزیزم