2777
2789
عنوان

جاری خوش قلب من🌹🌹🌹🌹💗💗💗

382 بازدید | 14 پست

وقتی ازدواج کردم هفده سالم بود یه جاری داشتم همسن مادرم ولی بدجنس و عقده ای  بود و هنوزم هست یه جاری دیگه داشتم ازم نه سال بزرگتر اون زمان خودش یه پسر لاغر همیشه مریض داشت خودشم شاغل بود وقتی میخواستیم بریم سفر بهم میگفت هیچی نیار وسایلات نو هست خودش غذا درست میکرد میشست بدون هیچ چشم داشتی وقتی بر میگشتیم میگفتم بذار زیر اندازا رو بشورم میگفت اخه تو که نباید کار کنی جمع وجور میکردو میرفت سرکار تو جمع باهام گرم میگرفت بدون هیچ چشم داشتی محبت میکرد 15سال میگذره ومن درون گرا شبا برای بداخلاقیای برادر شوهرم بهش اشک میریزم برای این که برادر شوهرم جلوی همه به خاطر هیکلش مسخرش میکنه ناراحت میشم وبرای همه ی محبتایی که بهم کرده از ته قلبم براش دعای خیر میکنم💗💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا نمیدونی چقدر مهربون اون بچه رو مینداخت زیر بغلش همه کار میگرد فقط میگفت باید بهت خوش بگذره اخ ...

وای چه فرشته ای بوده من به جات باشم همیشه بهش محبت و مهربونی میکنم

وای چه فرشته ای بوده من به جات باشم همیشه بهش محبت و مهربونی میکنم

کسیو نداره بعضی وقتا زنگ میزنه گریه و دردو دل میکنه شوهرش جوری جلوی جمع ضایش میکنه بیچاره بغض میکنه من که میذارم میرم ولی شوهرم از خجالت داداشش در میاد

کسیو نداره بعضی وقتا زنگ میزنه گریه و دردو دل میکنه شوهرش جوری جلوی جمع ضایش میکنه بیچاره بغض میکنه ...

همین دیگه زن که بره سرکار مرد مفت خور و بی ادب میشه به این مردا نباید باج داد

اره بالای صده دکتر گفته باید معدتو عمل کنی شوهرش نمیذاره

پس غلط میکنه مسخرش میکنه 

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹