2777
2789

خودم نداشتم ولی یکی از خانواده م داشت از روزی که علائمش دیده شد تا چهارده روز طول کشید روز چهاردهم آزمایش داد منفی شد 

علائمش هم بدن درد و ضعف و سردرد و دو روز اول لرز 

تا جایی که حالت خیلی بد نشده خونه  خوبه 

بیمارستان ریسکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نداشتم ولی یکی از خانواده م داشت از روزی که علائمش دیده شد تا چهارده روز طول کشید روز چهاردهم آ ...

جدن ؟ یعنی خونه بهتره ؟ من یکم علایمشو دارم بیشتر میترسم خونه بمونم حالم یهو بد بشه

همین تنگی نفس دارم تب ندارم ولی بی حالم خابم میاد همش

تنگی نفست زیاده؟

فقط استراحت کن عزیزم تو یه اتاق باش که تهویه خوبی داشته باشه گرم هم نباشه  زیر باد مستقیم کولر هم نباش تا حد امکان

تنگی نفست زیاده؟ فقط استراحت کن عزیزم تو یه اتاق باش که تهویه خوبی داشته باشه گرم هم نباشه  زی ...

تنگی نفسو چندسالی میشه دارم ولی الان دوروزه حس میکنم سختتر نفس میکشم گفتم نکنه کرونا گرفته باشم