2777
2789
عنوان

خانما شما پول های یواشکی و پس اندازتونو کجا قایم میکنین، من هر .

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 88 پست
اگه با مامانم اینا تو یه شهر بودیم خوب بود خونه مامان میزاشتم روش خوبیه

عزیزمممم خب بذار تو یکی از کیفای مهمونیت من تا جم کنم برم خونه مامانم میذارم تو‌جیب مانتوهای مهمونیم 😂

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه من تو سطل برنج پول و طلاهاشو میذاره.   اون یکیشونم توی ظرف حبوبات

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
این تاپیک واقعا واسم مفید بوده گرچه خیلیا قبولش ندارن اما‌من ک تقریبا نزدیک ۶ ساله متاهلم اوایل میگف ...

منم قبلنا میگفتم یعنی چی پول جدا جمع کردن، ولی یه بار جمع کرده بودم واسه سفر پول نداشتیم بریم یه دفه به شوهرم دادم خیلی خوشحال شد

توی قوری هایی که استفاده نمیشه.توی قوطی استکان .بزار تو نایلون یا پاکت بچسبون پشت کشو.بزار توی دستمال کاغذی بعد بزار توی جعبه نوار بهداشتی.اووووف من پول ندارم قایم کنم وگرنه یه عالمه ایده دارم😁

در اینصورت به دوستی که در قوطی رب تو فریزر جا سازی میکردن باید رأی داد😁😁

خخخ بله با رای اکثریت تصویب شد 

فقط امیدوارم شوهر اسی مث داداش من عاشق نون‌ ورب نباشه چون‌انوقت قوطی رب در ثریا هم باشه ب آن دست پیدا خواهد کرد😂😂😂

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 
توی قوری هایی که استفاده نمیشه.توی قوطی استکان .بزار تو نایلون یا پاکت بچسبون پشت کشو.بزار توی دستما ...

ایده هاتم جالبه،انشالله جمع میکنی،منم خورد خورد جمع میکنم

این خوبه ک همه چیتون رو باشه و ازهم خبر داشته باشین 

ولی بنظرم قایمکیم نباشه ی چیزی تو دست و بالتون باشه

من و غم پیکه وه چرومان کرد ل ورزی تاریکی زستانیک،ایستا او بوه ته سنوبر منیش بومته گوچانیک....🙃
توی قوری هایی که استفاده نمیشه.توی قوطی استکان .بزار تو نایلون یا پاکت بچسبون پشت کشو.بزار توی دستما ...

ههههه من سکه هامو گذاشته بودم تو کیسه نوار بهداشتی،، بعد خواهرشوهرم ازم نوار خواست، اصلا یادم نبود که سکه هام توشه، با بسته دادم بهش، بعد از دو روز گفت ..... یه چیزی گم نکردی، گفتم نه،،،، هیچی دیگه جاش لو رفت

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ایده هاتو به ما بگو

گفتم دیگه اگه بچه دارین بزارین توی لباسایی که براش کوچیک شدن و استفاده نمیکنین.بزارین پشت قاب عکس.توی زیپ بالش.لای کتابایی که فقط خودتون میخونینالبته همه ی این پولایی که جمع کردین تبدیل به پنجاهی کنین که جا نگیره زیاد