2777
2789
عنوان

خانوما بیاید کمک😊

290 بازدید | 28 پست

دختر عموم ی دوست پسر داره ک حسابی عاشق همن

واقعا عشقشون عمیق و پاکه 

دوست پسرش احتمالا تا سال دیگه عازم آمریکاست

امروز باهاش صحبت کرده بهش گفته منتظرت باشم؟

گفته من میدونم دختر ب زیبایی و فهمیدگی تو هزار تا خواستگار داره

گفته میدونم مامانت باهات صحبت میکنه

من بهت قول میدم در تماس باشیم و این فاصله هیچ 

تغییری تو علاقم ب تو نده

ولى تو واقعا نميخواى بياى پيشم؟

دخترعموم ميگه ميخام باهاش كات كنم چون هم ب نفع اونه

هم ب نع من

ميگه من نميتونم برام سخته خانوادمو ول كنم

و اينكه اون اونجا دختر هاى خوبى نصيبش ميشه

راستش ب نذر من اگه پسره واقعا عاشقش باشه

درد عه فقط اينكارش

نظرتون؟

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

بیا یه کم خاک جمع کردم، ببر بده دخترعموت لازمش میشه

ببخشیدا 😓

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خوب؟😂

باهاش بره

پشکل داره اینجا که می خواد بمونه؟

به خونواده شم سر میزنه دیگه

بگو بره، براش پول کارت به کارت میکنم چند تا پوتین و پالتوی خفن امریکایی برام بفرسته

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
باهاش بره پشکل داره اینجا که می خواد بمونه؟ به خونواده شم سر میزنه دیگه بگو بره، براش پول کارت به ...

چى بگم اخه مامانش طلاق گرفته ى خواهر كوچولو هم داره

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone