2777
2789

بچه ها بنظرتون با هیچی هم میشه خونه دار شددددد

ما هیچی نداریم ولی حسم خوبه 

یه نفر اینجا گفت من هر دعایی گفتم نی نی سایت یا بکنن 

دعام مستجاب شد 

چون دعای در حق دیگران مستجاب میشه 

برام دعا کنین منم براتون دعا میکنم 

و واقعا از ته دل باشه 

اونایی که خونه ندارین هم بیاین به هم روحیه بدیم لطفا و درحق همدیگه دعا کنیم 

باشه  

منم براتون دعا میکنم 

حسم خوبه 

در ضمن اگر دوست داشتین و حوصله داشتین سه تا تاپیک قبلی مو گزارش بزنین تا ابروی کسی نره 

ممنون میشم خانم گلا 

الهی دورتون بگردم که انقدر مهربونین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا بیاین به هم روحیه بدیم و برا هم دعا کنیم 

اگرم شد و تاپیک پر بازدید 

تاپیک رو ذخیره کنین و نتیجه دعاها رو بگین و بگین کی خونه دار شدین 

کار نشد نداره 

اگر بخاین 

راستی هر کسی دعایی که برای خونه دار شدن خونده و نتیجه گرفته اعلام کنه تا بقیه استفاده کنه 

بخدا خیر داره 

با هیچی ک نمیشه، با برنامه ریزی میشه

با هیچی یه نفر تو نی نی سایت خونه دار شده بود 

لطفا برامون دعا کن 

خدا بخاد میشه کار نشد نداره 

بعدم با مرد بیکار و پولی  که همش پای خرج بچه و خرج خونه میره مگه میشه خونه خرید 

پس انداز و .. نداشته باشی 

پس فقط امیدم به خداست که برامون جور کنه 

دلم میخاد برام دعا کنین مگه اونایی که یه شبه پولدار شدن و راه درست رفتن وجود نداره  

با هیچی یه نفر تو نی نی سایت خونه دار شده بود  لطفا برامون دعا کن  خدا بخاد میشه کار ...

عزیزم برات ده تا صلوات فرستادم مرسی از لطف و محبتت انشاالله به مراد دلت برسی خونه دار بشی توکل بخدا 🙏🌹⁦❤️⁩

عزیزم برات ده تا صلوات فرستادم مرسی از لطف و محبتت انشاالله به مراد دلت برسی خونه دار بشی توکل بخدا ...

بسیار ممنونتم ابجی 

شما هم انشاا.. به حاجت دلت برسی