2777
2789

سلام 

من خیلی شنیدم چله حق شناسو خواهرم و من هم میخوایم شروع کنیم الان رفتم خوندم والا خیلی سخته انگار شما هایی که کردین چه جور کردین چه ادابی داره من حاملم خواهرم که پریود شد چیکارکنیم اونیکی خواهرمم اعتقاد ندارع زیاد زنداداشامم بچه کوچیک دارن عیبه به خدا حالا ما چه کنیم!؟کمممک 

ادابشو و شرایطشو بگید  

نماز اول وقت و گناه نکردن مدتی که میخونید کسی غیر خانواده نباید بفهمه شماحامله ای دست رد نمیخوری ان شالله

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 2 هفته انجام دادم بعدش آرامش عجیبی میگرفتم به خاطره مسئله پریود ولش کردم. 😔

الانم خیلی دوست دارم شروع کنم به خصوص که ماه محرم نزدیکه. 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 
انشاالله عزیزم الان من گفتم این جا فهمیدن دیگه نمیشه ؟

چرا زمان دقیقش نگو کی میخای شروع کنی. از طلوع افتاب تاغروب افتاب وقته بخونی چهل دقیقه تا یساعت زمان میبره

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
کلا میشه بگی چه جوریه تو سایتا خیلی بببدبدبد 

تو کانال hghshenasعضو بشید معجزهارو میزنه توضیح کامالش رو داده واضح

چله حق شناس چیه ؟ واسه باردار شدن میخونید چطوره ؟

خیلیا بچه دارشدن باهاش کانالش اینه hghshenas110