2777
2789

سلام دوستان من دوسال پیش زایمان طبیعی کردم بعدشم جراحی ترمیمی یکسال اخیر گاهی زیاد سرپا بودم ادرارم کامل میریخت اما سه روزه یکسره بخودم ادرار میکنم و هیچ کنترلی ندارم خودمو نگاه کردم و دیدم مثانه یا شاید رحمم  اومده پایین و دهانه ی واژن مشاهده میشه ،تروخدا اگه کسی تجربه داره بیاد راهنماییم کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورزش كگل انجام دادي؟ متاسفانه عوارض زايمان طبيعيه ديگه

گاهی انجام میدادم نه همیشه ،خیلی وحشت زده ام نمیدونم مثانه مه یا رحممه قشنگ میتونم ببینم و لمسش کنم اومده درست تو دهانه ی واژنم،عضلاتمو منقبض میکنم میره تو،لعنت به کسایی که زایمان طبیعی رو اجباری کردن،من بچه مم از دست دادم حالا با رحم افتاده چجوری دوباره باردار بشم😢

عزیزم حتما برو دکتر ان شالله که طوری نیست و به زودی یه نی نی سالم بیاد تو بغلت 

ممنونم عزیزم ،باور کن دیگه تحمل درد کشیدن ندارم  دو روزه کارم گریه س،از بعد از زایمان طبیعی همه جام معیوب شده ،فقط دوبار پارسال جراحی کردم 😢

عزیزم بروماماشایدواقعاافتادگی مثانه داشته باشی منم دوبارزایمان طبیعی کردم سال۹۶ و۹۸گاهی که عفونت میگ ...

لعنت به زایمان طبیعی ،بدن سالممو با یه زایمان از دست دادم 

لعنت به زایمان طبیعی ،بدن سالممو با یه زایمان از دست دادم 

شایدبعدزایمان ازخودت مراقبت نکردی البته بستگی به بنیه بدن داره من راضیم باوجوداینکه توزایمان اولم خیلی اذیت شدم زیادی سرپانایست

عزیزم وقتی عمل کردی نباید چیز سنگین بلند میکردی  افتادگی مثانه حتما گرفتی رفتی دکتر دیگه اصلا بار بلند نکنی حتی یک کیلو برات خوب نیست

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......