2777
2789
عنوان

بچه بازیگوش دوست صمیمی

170 بازدید | 14 پست

یه دوست قدیمی و صمیمی دارم که پسر بچه بسیار بازیگوش داره  و‌هر بار آمده خونه ما یه وسیله شکونده و خراب کرده و دوست من اصلا به بچه اش تذکر نمیده و من مدام باید مراقب بچه باشم و اگر به آرومی به بچه بگم دست نزن یا وسیله رو از دستش بگیرم که نندازه دوستم زیر لب غر میزنه که همش به بچه ام بکن نکن میکنی دوستم هم  این اخلاق هم نداره که این همه بچه اش وسیله شکونده بخواد جبران بکنه 

هر جا هم میشینه میگه که فلانی حوصله بچه نداره .در صورتیکه من خودم بچه دارم ولی اصلا اجازه نمیدم جایی برن خونه صاحبخونه رو ریخت و پاش کنن و ضرر بزنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با دوستت صحبت کن که بچه نیاز داره که تربیت بشه  در غیر این صورت در آینده خود اون بچه تو ...

خودش هم قبول داره که بچه اش بازیگوشه ولی  حریف بچه اش نمیشه اصلا حرف گوش کن نیست  وقتی هم یکی به بچه اش حرف بزنه اذیت میشه تحمل نمیکنه

خودش هم قبول داره که بچه اش بازیگوشه ولی  حریف بچه اش نمیشه اصلا حرف گوش کن نیست  وقتی هم ...

خب اشکالی نداره عزیزم ، شما هرجا که لازم دیدی به بچش تذکر بده یا دعواش کن اگه هم ناراحت شد اشکالی نداره بهش بگو بچه باید یاد بگیره ، بگو به عنوان دوست مادرش میخوام که در آینده اذیت نشه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

من همین الان که تو دلی دارم 

نگران اینم که اوه بچم اذیت کنه صاحب خونه رو چطوری مدیریت کنم 

بچه عزیزه

واسه پدر و مادرش عزیزه

اذیت کنه جایی نمیبرمش

این فکر الانمه

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗