من در رابطه با بارداری اینکه چه مراقبت هایی کنم هیچ اطلاعی ندارم و از خانواده ام خجالت میکشم که چیزی بپرسم ازمایش دادم بچم سه هفتشه و من فقط یه هفتس خبر دارم 😂😂
ولی خب بخاطر کرونا داخل مطب دکتر و اینا نرفتم شوهرمم میگ فعلا خطر داره جایی نرو
میشه یکم راهنماییم کنید حتی در مورد اینکه جه چیزایی باعث حسادت اقایونم میشه بگید و اینکه چه ماهی واسه رابطه بده
کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چاره ای نیس دیگه عزیزم یا نبابد باردار میشدی تو این شرایط یا حالا ک شدی بابد ب فکر نی نی باشی با رعایت پروتکل های بهداشتی میشه ب دکتر مراجعه کرد بدون هیچ مشکلی ب هرحال شما باید از همه لحاظ چک بشی ی دوهفته دیگه وخته چکاب کاملته ک باید دکتر واست بنویسه و همین طور تشکیل قلب
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏