2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

56 بازدید | 7 پست

من در رابطه با بارداری اینکه چه مراقبت هایی کنم هیچ اطلاعی ندارم و از خانواده ام خجالت میکشم که چیزی بپرسم ازمایش دادم بچم سه هفتشه و من فقط یه هفتس خبر دارم 😂😂

ولی خب بخاطر کرونا داخل مطب دکتر و اینا نرفتم شوهرمم میگ فعلا خطر داره جایی نرو 

میشه یکم راهنماییم کنید حتی در مورد اینکه جه چیزایی باعث حسادت اقایونم میشه بگید و اینکه چه ماهی واسه رابطه بده 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز شما حتما باید به یک پزشک یا ماما مراجعه کنی چون می‌فرسته سونو تا سرایط بچه تست بشه درضمن ه ...

شوهرم نمیزاره خب از خونه برم بیرون میگ الانن شرایطت بده 

برا مراقبتهای بارداری هرماه بایدبری عزیزم ی دکتر خوب انتخاب کن برو پیشش پرونده برات تشکیل میده . ت ...

مرسی گلم   

شوهرم نمیزاره خب از خونه برم بیرون میگ الانن شرایطت بده 

خب چاره ای نیس دیگه عزیزم یا نبابد باردار میشدی تو این شرایط یا حالا ک شدی بابد ب فکر نی نی باشی با رعایت پروتکل های بهداشتی میشه ب دکتر مراجعه کرد بدون هیچ مشکلی ب هرحال شما باید از همه لحاظ چک بشی ی دوهفته دیگه وخته چکاب کاملته ک باید دکتر واست بنویسه و همین طور تشکیل قلب

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏