2777
2789
عنوان

والا😠😂

278 بازدید | 17 پست

گفتم وسط اخم کردناتون لبخندبیارم رولباتون😁😐

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

😶😆

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶😆

😂😂😐😐

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

تو روحت دختر,استیکرت رو دیدم,قبل ورود کلی خندیدم  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
🤣🤣🤣🤣🤣

😂💋😍

تو روحت دختر,استیکرت رو دیدم,قبل ورود کلی خندیدم    

خوشحالم که خندوندمتون😂😍💋

😂😂

💔😐😂

خوشحالم که خندوندمتون😂😍💋

ایشالا همیشه لبات بخنده عزیزم  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
☹دلبت نشکنه توام عین من خوشگلی😎 البته شاید کمتر از من خوشگلی ولی بلاخره خوشگلی😐😂

فداتم💋😂اتفاقاخیلی خوشگلم😂😁😎

فداتم💋😂اتفاقاخیلی خوشگلم😂😁😎

شنیدن کی بود مانند دیدن😏

منم انجلینا جولیم 😏😏😏😏😏

تحریک شدی عسک بزاری یا بی خودی یه ساعت ایموجیه پوزخند میزارم 😂😂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
شنیدن کی بود مانند دیدن😏 منم انجلینا جولیم 😏😏😏😏😏 تحریک شدی عسک بزاری یا ...

من اجازه ندارم. پروف واتساپ بزارم حتی عرررررر😭😭😭😭😂😂😂والاجدیدا نی نی سایت عکسارو برمیدارند آدم می ترسه ازشون خواستی بیاتل😂

من اجازه ندارم. پروف واتساپ بزارم حتی عرررررر😭😭😭😭😂😂😂والاجدیدا نی نی سایت عکسارو برمیدارند آدم ...

منم تل ندارم 😂😂ولش میدونم که به گرد پامم نمیرسی  

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜