چشمون__سیاه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 758 عنوان کنکوری هابیاین : ازمون سنجش امروز 209 بازدید | 10 پست کسی کلید پیش دانشگاهی تجربی ازمون سنجش امروز رو نداره؟ 1399/05/24 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمون__سیاه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 758 خوش بحالت که آماده ای واسه کنکور ای وااااای اماده کدومه!!! 😭😭😭 هیچی نخوندمممم تاپیک اولمو بخونی میبینی بدبدخت شدممم😭😭
shzahrash عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 618 ای وااااای اماده کدومه!!! 😭😭😭 هیچی نخوندمممم تاپیک اولمو بخونی میبینی بدبدخت شدممم😭😭 وای منم همینطور 😭😭😭خدایا چیکار کنیم من آخرین سالیه که خونواده اجازه میدن کنکور بدم ولی هیچی نخوندم نمیدونم چیکار کنم😭
چشمون__سیاه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 758 وای منم همینطور 😭😭😭خدایا چیکار کنیم من آخرین سالیه که خونواده اجازه میدن کنکور بدم ولی هیچی نخوند ... از شدت استرس دارم پس میفتم😭😭😭 نمیدونم چی بگم چه بهونه ای بیارمممم خداااا
shzahrash عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 618 از شدت استرس دارم پس میفتم😭😭😭 نمیدونم چی بگم چه بهونه ای بیارمممم خداااا بیا کنکورای سراسری رو حل کنیم شاید چند تست ازش اومد حداقل دولتی مجاز شدیم
چشمون__سیاه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 758 بیا کنکورای سراسری رو حل کنیم شاید چند تست ازش اومد حداقل دولتی مجاز شدیم فایده نداره بخدا میگن کنکورم سخت میشه امسال میخوام عمومی هارو خوب بخونم ولی بگم از ریاضی گزینه هارو جابجا زدم دیگه تا اخر اشتباه شده به نظرت باور میکنن؟؟ 😔😔
shzahrash عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 618 فایده نداره بخدا میگن کنکورم سخت میشه امسال میخوام عمومی هارو خوب بخونم ولی بگم از ریا ... نمیدونم والا من که نمیخوام آخرین شانسمو از دست بدم حالا همین کنکورا رو میخونم ۵ سوالم ۵ تا هست
چشمون__سیاه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 758 نمیدونم والا من که نمیخوام آخرین شانسمو از دست بدم حالا همین کنکورا رو میخونم ۵ سوالم ۵ تا هست راستم میگی نمیدونم والا گیر کردیم با این کنکور 😭😭
shzahrash عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 618 راستم میگی نمیدونم والا گیر کردیم با این کنکور 😭😭 من بدتر بیا بخونیم یا میشه یا نمیشه ولی هر سال یه تعداد سوال تکرارین امسالم هست مطمئنا بخون ایشالله موفق بشیم برای منم دعا کن❤😭
چشمون__سیاه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 758 من بدتر بیا بخونیم یا میشه یا نمیشه ولی هر سال یه تعداد سوال تکرارین امسالم هست مطمئنا بخون ایشالله ... واست دعا میکنم دوستم ایشالا موفق باشیم ❤️❤️❤️