2777
2789

اگ دعوا بین شوهرتون خانوادشه دخالت نکن اصلا

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت با خونوادش دعوا کردع🤔

حتمن طرف شوهرت باش

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

دخالت نکن خودتو کناربکش هرچیم باشن خانوادشن اونا باز دوست میشن این وسط تو میشی بد کاری نداشته باش به کارشون 

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰

بعدش اومودنبالم اومدیم خونمون طبقه بالای مادرشوهرمینامیشینیم شوهرم بمن گفت توبروبالا من برم ببینم چکارم دارن.دیدم صدای دعوامیاد برادرشوهرم وخواهرشوهرم هی بهش میگفتن کجابودی تودیگه زن داری واینا چکارکنم؟

بعدخواهرشوهرم اومده دستاشومیکنه توچشام میگه عرضه نداری شوهرتونگه داری بیرون پراززنای خرابه بی عرضه

این ماجرا برای من پیش اومد و خواهر شوهرم بهم گفت که داداشش یکم هرز شده بعد من طرف شوهرم رو گرفتم.چون ایمان داشتم بهش اما سال بعدش خلافش ثابت شد و با خودم گفتم کاش همچین غلطی نمیکردم و ساکت میموندم و حواسمو بیشتر جمع میکردم

خب از اینجا بعد نباید کاری کنی 

خانواده شوهرت به شوهرت شک دارن 

بشین با همسرت صحبت کن بگو من دوست ندارم راجع به تو اینجور بگن مگه بچه ای اخه ولی رو در روی اونا هیچی نگو که اگهههه خداییی نکردهههه اتفاقی افتاد حداقل اونا پشتت باشن نگن ما که گفتیم خودت حواست نبود