2777
2789
عنوان

تعبیر خواب😰

121 بازدید | 5 پست

بچه ها دیشب خواب میدیدم یجایی منو بستن و چندتا سگ وحشی و بزرگ و سیاه خییییلی وحشتناک بهم حمله میکنن اما چون ب زنجیر بسته بودن اندازه یه وجب فاصله بینمون بود اما نمیتونستن گازم بگیرم بعد یکی پایین پام بود ک اون پامو گاز گرفته بود و ول نمیکرد خیییییلی وحشت زده شده بودم خیلی وحشتناک بود کسی میدونه تعبیرش چیه؟؟🥵

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
از پات خون هم اومد؟؟ اگه اومده باشه خوابت باطله

نه خون نیومد اصلا

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پات خون هم اومد؟؟ اگه اومده باشه خوابت باطله

فقط پامو گرفته بود تو دهنش و با دندوناش گرفته بود یکی بهم میگفت تکون نخور تکو بخوری بدتر میکنه ک تکون نخوردم فقط پامو گرفته بود بعد ک نمیدونم چطوری ول کرد رد دندوناش رو پام بود اما هیچ خونی نبود و نیومد

ان شالله ک خیره صدقه بده مادر بزرگم میگفت خوابتون چ خوب چ بد برای اب روان یا قفل در تعریف کنید

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
ان شالله ک خیره صدقه بده مادر بزرگم میگفت خوابتون چ خوب چ بد برای اب روان یا قفل در تعریف کنید

باشه ممنون عزیزم